ոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով: Տապակել ոչ կպչուն թավայի մեջ:
Սոխը օղակաձև կտրատել և ցողել կիտրոնի հյութի, ձիթայուղի և աղի խառնուրդով:
Յոգուրտը լցնել մեծ տարայի մեջ: Ավելացնել բոլոր բաղադրիչները և խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Լավագույն պաստան՝ ռոմանտիկ ընթրիքի համար:
Պատրաստում ենք ամառային կոկտեյլ՝ ընկերական հավաքույթների համար:
Ճագարը մասնատել և լավ լվանալ սառը ջրով: Չորացնել: Աղ, սև աղացած պղպեղ, համեմունք ցանել: Թողնել մոտ 20-30 րոպե:
Հազարի թերթիկները և լոլիկը լվանալ: Լոլիկը շերտատել, հազարի թերթիկները ձեռքերով մանրացնել:
Կաթսայի մեջ ջուր լցնել: Երբ այն եռա, ավելացնել շաքարավազը: Լավ խառնել և նորից հասցնել եռման: Հետո թողնել, որ ջուրը սառչի մինչև 20-30 աստիճան:
Գազարը պետք է փափկի: Գազարի վրա կաթ լցնել և միջին կրակի վրա եփել 20 րոպե:
Առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից: Հարկավոր է լինելու 5 ձվի սպիտակուց և 3 դեղնուց: Հարել սպիտակուցները 1 պտղունց աղի հետ, մինչև լավ պնդանալը, հետո ավելացնել շաքարավազը և շարունակել հարելը:
Հեղինակային բաղադրատոմսը՝ Լուկա Անջելիի՝ Four Seasons Hotel Milan հյուրանոցի բարի մենեջերի կողմից:
Թողեք ցանկացած գործ և պատրաստեք այս նախաճաշը
Լավագույն կոկտեյլը՝ տանը կազմակերպված երեկույթների համար:
Տանձը և սոխը կտրատել: Տապակել կոճապղպեղի և անանուխի հետ միասին: Ավելացնել նուշի կաթը և եփել: Հենց տանձը փափկի, հարել բլենդերով և քամել:
Առանձին թասի մեջ հարել ձվի սպիտակուցը 1 պտղունց աղի հետ և զգուշությամբ խառնել կաթնաշոռային զանգվածին:
Ճագարը մասնատել: Ճագարի կտորները տապակել կարագով, աղ և պղպեղ ցանել: Ավելի հարուստ համ ստանալու համար կարելի է տապակել նաև ճագարի լյարդը և գլուխը: 5 րոպե անց մսի կտորները հանել տապակից: Սոխը խոշոր կտրատել և տապակել նույն տապակում:
Բանջարեղենը լվանալ: Սմբուկը և դդմիկը օղակաձև շերտատել մոտ 0.5 սմ հաստությամբ: Պղպեղները կիսել, հեռացնել սերմերը և շերտատել: Սմբուկը, դդմիկը և պղպեղը տեղավորել տարբեր թասերի մեջ, վրան խոշոր աղ ցանել և թողնել 1 ժամ, որպեսզի դրանցից դուրս գա ավելորդ խոնավությունը:
Հացի փափուկ մասը (միջուկը) կտրատել և խորը թասի մեջ թրջել կաթով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև կաթն ամբողջությամբ ներծծվի հացի մեջ:
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 220 աստիճան: Ազդրերը թավալել աղի, պղպեղի և ալյուրի մեջ:
Բլենդերով հարել ելակը և շաքարի փոշին: Ժելատինը լուծել մի քանի գդալ տաք ջրի մեջ և ավելացնել ելակի խյուսին: Կրկին հարել:
Այն կզարդարի ձեր ընթրիքի սեղանը։
Այսպիսի բորշչ երբեք չեք կերել:
Նախաճաշ, որը կդառնա ամենասիրելին:
Սպագետին եփել, քամել և վերադարձնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել սոուսը և կտրատված մաղադանոսը: Դնել կրակի վրա մի քանի րոպե, որպեսզի սպագետին ներծծվի սոուսով: Մատուցել քերած պարմեզանով:
Շոգ Իտալիայում Պանցանելլա աղցանն ուտում են կեսօրին, որպեսզի զովանան։
Հացը չորացնել տապակի մեջ: Հասած ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել հացի վրա: Ցողել կիտոնի հյութով, համեմել համեմունքներով:
Բաժակը սառեցնել: Այնուհետև լցնել օղին, վրան՝ խնձորի լիկյորը, վերջում՝ հյութը: Ըմպելիքը պատրաստ է:
Ռեհանը բլենդերով վերածել խյուսի, ավելացնել շաքարավազը և ջուրը: Զանգվածը տաքացնել, մինչև շաքարավազը հալչի: Օշարակը սառեցնել:
Մրգային աղցան՝ ամռան ամենասիրված մրգերով:
Զովացուցիչ ըմպելիք՝ սուրճի սիրահարների համար: