Ամառային թեթև աղցան՝ թարմ լոլիկներից:
Տնական կեքսերի լավագույն բաղադրատոմսը:
Լոլիկների մարինացման ամենապարզ և արագ տարբերակը:
Տնական զովացուցիչ ըմպելիք՝ կիտրոնով և կոճապղպեղով:
Ձվերը հարել, մի փոքր աղ ավելացնել: Շատ հարել պետք չէ, այլապես ձվածեղը եփման ընթացքում կբարձրանա, այնուհետև՝ կիջնի:
Ամառային տորթի ամենապարզ բաղադրատոմսը. հիացրեք սիրելիներին:
Սուպեր-բուտերբրոդ նրանց համար, ովքեր սիրում են համեղ ուտել:
Գազարով խավիար. օրիգինալ և համեղ նախուտեստ:
Շերտավոր աղցան՝ հավով և սնկով:
Լավագույն սոուսը՝ հավի մարինացման համար:
Կաղապարի մեջ լցնել խմորը, դնել ծիրանաչիրը:
Արագ աղանդեր. պաղպաղակով տիրամիսու:
Կաթն ու կաթնաշոռը լցնել կաթսայի մեջ, անընդհատ խառնելով՝ հասցնել եռման:
Այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել ցանկացած միս ընդամենը 5 րոպեում:
Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են:
Լավագույն աղցանը՝ ձեր կազմվածքի համար:
Տորթ՝ առանց ձվերի. խմորը ստացվում է շատ թաց:
Շոկոլադե կրեմ-գանաշ՝ տորթերի և կեքսերի համար:
Ձմերուկի ժելե՝ ամառային շոգ օրերի համար:
Արագ ուտեստ՝ ընդամենը երեք բաղադրիչներից:
Բաղադրիչներ 1. Կանաչ լոբի – 300 գ 2. Սոխ – 1 գլուխ 3. Թարմ լոլիկ – 2-3 հատ 4. Սխտոր – 1 պճեղ 5. Ձու – 2 հատ 6. Կանաչի 7. Ընկույզ Պատրաստման եղանակը 1. Կանաչ լոբին խաշել: 2. Սոխը տապակել, ավելացնել լոբին: 3. Այնուհետև մի փոքր ավելացնել այն ջրից, որում խաշվել է լոբին: 4. […]
Դիետիկ կոտլետներ՝ հավի մսով:
Օգտակար սոուս՝ մայոնեզը փոխարինելու համար:
Անուշահամ հավ՝ միջերկրածովյան բաղադրատոմսով. համն ապահովում է սոուսը:
Ելակով իտալական տարտ. անմոռանալի համ:
Դիմավորում ենք ամառը. բանանով և ելակով տնական պաղպաղակ:
Մեղրով թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար:
Կարտոֆիլով կոտլետներ. բաղադրատոմսը հատկապես դուր կգա բուսակերներին:
Պանրային նախուտեստ՝ տոնական սեղանի համար
Խմորը գրտնակել, թխվածքաբլիթներ ձևավորել և թխել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում: