Նախաճաշ, որը կդառնա ամենասիրելին:
Սպագետին եփել, քամել և վերադարձնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել սոուսը և կտրատված մաղադանոսը: Դնել կրակի վրա մի քանի րոպե, որպեսզի սպագետին ներծծվի սոուսով: Մատուցել քերած պարմեզանով:
Շոգ Իտալիայում Պանցանելլա աղցանն ուտում են կեսօրին, որպեսզի զովանան։
Հացը չորացնել տապակի մեջ: Հասած ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել հացի վրա: Ցողել կիտոնի հյութով, համեմել համեմունքներով:
Բաժակը սառեցնել: Այնուհետև լցնել օղին, վրան՝ խնձորի լիկյորը, վերջում՝ հյութը: Ըմպելիքը պատրաստ է:
Ռեհանը բլենդերով վերածել խյուսի, ավելացնել շաքարավազը և ջուրը: Զանգվածը տաքացնել, մինչև շաքարավազը հալչի: Օշարակը սառեցնել:
Մրգային աղցան՝ ամռան ամենասիրված մրգերով:
Զովացուցիչ ըմպելիք՝ սուրճի սիրահարների համար:
Բեկոնը խորանարդաձև կտրատել և քերել պարմեզանը: Դեղնուցները խառնել պանրի, աղի և պղպեղի հետ: Ձիթայուղը տաքացնել և տապակել բեկոնը: Բեկոնը պատրաստ լինելուց հետո ավելացնել սխտորը:
Ավելացնել կաթը և մանանեխի փոշին խառնել, մինչև միասեռ դառնալը: Հետո շարունակելով խառնելը՝ պատրաստել սոուսը, մինչև դրա պնդանալը:
Հատուկ կաղապարի օգնությամբ ձմերուկից 2 սմ հաստությամբ օղակներ կտրել:
Զանգվածը հասցնել եռման: Հենց եռա, վերցնել կրակից և ավելացնել սոդան: Զանգվածը կսկսի փրփրալ, բայց հետո կնստի: Եվս 40 րոպե դնել ցածր կրակի վրա: Ժամանակ առ ժամանակ խառնել փայտե գդալով:
Ռիկոտտա պանիրը խառնել մեղրի հետ և տարածել հացի վրա:
Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառցախցիկը:
Օրվա բաղադրատոմսը. լայմով և մեղրով պաղպաղակ:
Կիրակնօրյա առողջ նախաճաշ:
Բլենդերով հարել բոլոր բաղադրիչները: Լցնել բաժակները և մատուցել:
Բլենդերով հարել ձմերուկը, շաքարավազը և օղին: Վերածել խյուսի: Ավելացնել անանուխի տերևները, կրկին հարել:
Մաքուր կաթսայի մեջ տրորել կիտրոնի կեղևը շաքարավազի հետ: Ավելացնել բալի կորիզներից և հյութից պատրաստված թուրմը, բալը և կիտրոնի հյութը: Հասցնել եռման, վերցնել կրակից և խառնել թթվասերը: Սառեցնել:
Շաքարավազը լցնել թասի մեջ, ջուր ավելացնել: Դնել կրակին, թողնել, որ շաքարավազն ամբողջությամբ հալչի: Օշարակը եփել մոտ 5 րոպե, վերցնել կրակից:
Լոլիկները լցնել այն կաթսայի մեջ, որով պետք է եփվի մուրաբան: Ավելացնել մանրացրած չիլի պղպեղը, ճզմած սխտորը, սպիտակ գինու քացախը, կիտրոնի հյութը, սոյայի և վուսթերյան սոուսները, ծովի աղը:
Դեղձերը կիսել, հեռացնել կորիզները: Սեխը, դեղձերը հարել բլենդերով, ավելացնել կիտրոնի հյութը և զանգվածը վերածել խյուսի:
Բուլղարական պղպեղը կտրատել ու եգիպտացորենի հետ տապակել բուսայուղով։
Թարմ աղցան՝ առողջ ապրելակերպի սիրահարների համար:
Սառնարանում այն պահել 2 օրից ոչ ավել։
Օրվա առույգ սկզբի համար՝ մրգային կոկտեյլ:
Արքայախնձորը խորանարդաձև կտրատել, լցնել թասի մեջ, վրան շաքարավազ ավելացնել: Թողնել 30 րոպե: Միրգը հյութ դուրս կտա:
Փոքր ամանի մեջ խառնել մեկ կիտրոնի հյութը, ձիթայուղը, ճզմած սխտորը, խնկունին և համեմունքները: Ստացված սոուսը լցնել հավի և կարտոֆիլի վրա:
Նարինջը կեղևազրկել, հեռացնել սերմերը և թաղանթները: Մաքրած նարինջները լցնել թասի մեջ, վրան լցնել բանանը, բայց չխառնել: Երրորդ շարքը շաքարավազն է:
Հատապտուղները, յոգուրտը և շաքարավազը հարել բլենդերով: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված: