Ամենահամեղ ձմերուկային սմուզին
Բաղադրիչներ
1. Ծիրան – 2 հատ
2. Ձմերուկ (առանց կորիզ) – 100 գ
3. Անանուխ – 2 տերև
4. Մեղր – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ծիրանը լվանալ, կիսել, կորիզը հեռացնել:
2. Ծիրանը և անանուխը հարել բլենդերով:
3. Ստացված զանգվածը դարձնել միասեռ:
4. Ավելացնել ձմերուկը և մեղրը:
5. Նորից հարել, մինչև միասեռ հյութ դառնա:
6. Լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել մեկ շերտ կիտրոն և մի քանի խորանարդիկ սառույց:
7. Սմուզին ստացվում է վառ գույնի և մի փոքր թթված:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը