Բաժիններ՝

Ամենահամեղ ձմերուկային սմուզին

Բաղադրիչներ

1. Ծիրան – 2 հատ

2. Ձմերուկ (առանց կորիզ) – 100 գ

3. Անանուխ – 2 տերև

4. Մեղր – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծիրանը լվանալ, կիսել, կորիզը հեռացնել:

2. Ծիրանը և անանուխը հարել բլենդերով:

3. Ստացված զանգվածը դարձնել միասեռ:

4. Ավելացնել ձմերուկը և մեղրը:

5. Նորից հարել, մինչև միասեռ հյութ դառնա:

6. Լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել մեկ շերտ կիտրոն և մի քանի խորանարդիկ սառույց:

7. Սմուզին ստացվում է վառ գույնի և մի փոքր թթված:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս