Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. թզով և այծի պանրով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Թուզ – 60 գ
2. Հազարի տերևներ – 15 գ
3. Այծի պանիր – 50 գ
4. Քեշյու – 12 գ

Սոուսի համար՝

1. Ձիթապտղի յուղ – 10 գ
2. Կիտրոն – 2 գ
3. Մեղր – 3 գ
4. Շաքարավազ – 2 գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Հազարի թերթիկները կտրատել:

3. Այծի պանիրը խորանարդաձև կտրատել: Խնձորը մաքրել, շերտատել և տապակել բուսայուղով:

4. Թուզը կեղևազրկել և բաժանել 4 մասի:

5. Միացնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել քեշյուն, լցնել սոուսը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս