Բաժիններ՝

Սենդվիչ՝ ծովամթերքի սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

1. Սենդվիչի հաց – 8 կտոր
2. Կիտրոն – 4 շերտ
3. Կարագ

Ծովախեցգետնի միջուկի համար

1. Ծովախեցգետնի միս – 450 գ
2. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
3. Տոմատի մածուկ – 1 թ/գ
4. 1/2 կիտրոնի հյութ
5. Մանանեխ – 1 թ/գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Միջուկը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Սենդվիչի հացի վրա կարագ տարածել, այնուհետև լցնել միջուկը և ծածկել հացի երկրորդ կտորով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս