Բաժիններ՝

Կանաչ աղցան, որը կամրապնդի առողջությունը

Բաղադրիչներ

1. Բրոկկոլի – 100 գ

2. Լոբի – 20 գ

3. Ավոկադո – 70 գ

4. Դդմիկ – 50 գ

5. Ռուկոլա – 10 գ

6. Հազարի տերևներ – 30 գ

Սոուսի համար

1. Ձիթապտղի յուղ – 10 մլ

2. Մեղր – 10 գ

3. Քունջութի յուղ – 10 մլ

4. Կիտրոնի հյութ – 5 գ

5. Աղ – 1 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրոկկոլին եփել նախապես աղ արած, եռացող ջրում 4-5 րոպե, այնուհետև սառեցնել սառույցի մեջ:

2. Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Խառնել բրոկկոլին, դդմիկը, ավոկադոն, լոբին, ռուկոլան, հազարի տերևները, լցնել սոուսը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս