Պատրաստում ենք ամառային կոկտեյլ՝ ընկերական հավաքույթների համար
Բաղադրիչներ
1. Ձմերուկ – 250 գ
2. Ազնվամորի – 30 հատ
3. Կիտրոնի ֆրեշ – 30 մլ
4. Ազնվամորու օշարակ – 30 մլ
5. Գազավորված ըմպելիք – 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձմերուկի կեղևը մաքրել, հեռացնել կորիզները և հարել բլենդերով:
2. Խառնել ձմերուկի խյուսը մնացած բաղադրիչների հետ, բացի գազավորված ըմպելիքից:
3. Ստացված զանգվածը քամել, լցնել գազավորված ըմպելիքը և սառույց ավելացնել: Մատուցելիս զարդարել թարմ ձմերուկով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը