Լավագույն պաստան՝ ռոմանտիկ ընթրիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Սպագետի
2. Դդմիկ – 1-2 հատ
3. Պինդ պանիր
Պատրաստման եղանակը
1. Պաստան 5-6 րոպե եփել նախապես աղ արած, եռացող ջրում:
2. Դդմիկը բարակ շերտատել, տապակել բուսայուղով: Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել սխտոր: Դդմիկները դնել անձեռոցիկի վրա: Պաստան լցնել դդմիկի տապակի մեջ, ավելացնել մի քանի ճաշի գդալ ջուր, որով եփվել է սպագետին:
3. Ավելացնել դդմիկները և վրան լցնել քերած պանիր, անընդհատ խառնել, կրկին ավելացնել պաստայի ջրից, որպեսզի ստացվի սերուցքային սոուս: Մատուցելիս կարելի է զարդարել թարմ ռեհանով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը