Բաժիններ՝

Լավագույն պաստան՝ ռոմանտիկ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Սպագետի
2. Դդմիկ – 1-2 հատ
3. Պինդ պանիր

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան 5-6 րոպե եփել նախապես աղ արած, եռացող ջրում:

Կարդացեք նաև

2. Դդմիկը բարակ շերտատել, տապակել բուսայուղով: Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել սխտոր: Դդմիկները դնել անձեռոցիկի վրա: Պաստան լցնել դդմիկի տապակի մեջ, ավելացնել մի քանի ճաշի գդալ ջուր, որով եփվել է սպագետին:

3. Ավելացնել դդմիկները և վրան լցնել քերած պանիր, անընդհատ խառնել, կրկին ավելացնել պաստայի ջրից, որպեսզի ստացվի սերուցքային սոուս: Մատուցելիս կարելի է զարդարել թարմ ռեհանով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս