
Հրեական կոտլետներ

Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 350 գ
2. Ձու – 4 հատ
3. Աղ, սև պղպեղ
4. Բուսայուղ – 5 մլ (տապակելու համար)
Պատրաստման եղանակը
1. Նախապատրաստել բոլոր բաղադրիչները:
2. Միսը աղալ մսաղացով:
3. Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցից և ավելացնել մսին: Աղ և պղպեղ ցանել:
4. Լավ խառնել:
5. Սպիտակուցն առանձին թասի մեջ լավ հարել և ավելացնել ֆարշին:
6. Զանգվածը զգուշությամբ խառնել:
7. Բուսայուղը տաքացնել տապակի մեջ, գդալով կոտլետներ ձևավորել:
8. Տապակել երկու կողմից և մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը