Բաժիններ՝

Հրեական կոտլետներ

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 350 գ

2. Ձու – 4 հատ

3. Աղ, սև պղպեղ

4. Բուսայուղ – 5 մլ (տապակելու համար)

Պատրաստման եղանակը

1. Նախապատրաստել բոլոր բաղադրիչները:

2. Միսը աղալ մսաղացով:

3. Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցից և ավելացնել մսին: Աղ և պղպեղ ցանել:

4. Լավ խառնել:

5. Սպիտակուցն առանձին թասի մեջ լավ հարել և ավելացնել ֆարշին:

6. Զանգվածը զգուշությամբ խառնել:

7. Բուսայուղը տաքացնել տապակի մեջ, գդալով կոտլետներ ձևավորել:

8. Տապակել երկու կողմից և մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս