Հավի փափկամսի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Կավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Կարագ – 50 գ
4. Պանիր – 50 գ
5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
6. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
7. Աղ և սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կրծքամիսը լավ լվանալ և չորացնել:
2. Աղ և պղպեղ ցանել, վրան բուսայուղ քսել և դնել տապակի մեջ:
3. Փափուկ կարագը կտրատել և շարել վրան:
4. Կարագի վրա շարել շերտատած լոլիկը:
5. Վրան լցնել քերած պանիրը և դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, եփել 30 րոպե:
6. Հանել, մի փոքր սառեցնել, վրան կտրատած կանաչ սոխ լցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը