Բաժիններ՝

Հավի փափկամսի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կավի կրծքամիս – 2 հատ

2. Լոլիկ – 2 հատ

3. Կարագ – 50 գ

4. Պանիր – 50 գ

5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ

6. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

7. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կրծքամիսը լավ լվանալ և չորացնել:

2. Աղ և պղպեղ ցանել, վրան բուսայուղ քսել և դնել տապակի մեջ:

3. Փափուկ կարագը կտրատել և շարել վրան:

4. Կարագի վրա շարել շերտատած լոլիկը:

5. Վրան լցնել քերած պանիրը և դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, եփել 30 րոպե:

6. Հանել, մի փոքր սառեցնել, վրան կտրատած կանաչ սոխ լցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս