Հավով այս ուտեստի պատրաստումը շատ ժամանակ և էներգիա չի խլի:
Իտալական ապուր՝ սնկով և ոսպով:
Բանանային հրաշք. թխվածքաբլիթներ՝ ընդամենը 20 րոպեում:
Փախլավայի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը. ստացվում է շատ հյութալի:
Լյարդը՝ պանրային սոուսով. հաճելի ընթրիք:
Ամառային լավագույն աղանդերը՝ ելակով տիրամիսու:
Դրանից հետո ելակները շարել կաղապարի մեջ և դնել 35-45 աստիճան ջեռոցը և թողնել այնքան, որ հատապտուղների մակերեսը լավ չորանա, բայց ելակները չկորցնեն իրենց առաձգականությունը:
Ֆրանսիական, ավելի ճիշտ՝ Պրովանսի այս ուտեստը պատրաստելը շատ հեշտ է:
Տապակած կարտոֆիլի լավագույն բաղադրատոմսը՝ Հռոմից:
Հայկական տաք աղցան. հրաշալի է մսային ուտեստների հետ:
Ամռան շոգին լավագույնը զովացուցիչ ըմպելիքն է, իսկ ելակով լիմոնադը դուրս է մրցակցությունից:
Պիցցա՝ հացով. պատրաստվում է 15 րոպեում:
Փոխում ենք սովորությունները. պատրաստում ենք կանաչ աջիկա:
Ոչնչի հետ չի համեմատվի. այս ուտեստը փորձել է պետք:
Նրբաբլիթներ՝ եփած կրեմով. լավագույն նախաճաշը:
Այս սոուսով պատել շամպինիոնները և թողնել 30 րոպե՝ մարինացվի:
Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ:
Շոկոլադով և վարսակի փաթիլներով տորթ. մեկ կտորով չեք բավարարվի:
Ցածր կալորիականությամբ ամառային աղանդեր՝ հատապտուղներով:
Ձեզ հաստատ դուր կգա այս սոուսը. լավագույնը՝ տապակած կարտոֆիլի հետ ուտելու համար:
Ձիթապտուղը հավին յուրահատուկ համ է հաղորդում. հետաքրքիր բաղադրատոմս:
Համեղ ռուլետ ձկով, թարմ վարունգով և ապխտած պանրով:
Ձվերը և շաքարավազը հարել, ավելացնել սրճային զանգվածին, խառնել:
Հնդկաձավարով և խնձորով շիլա՝ առողջ նախաճաշի համար:
Պարզ թխվածքաբլիթներ՝ ալյուրի փոխարեն՝ կոկոսի քերուկով:
Կաղամբը և բազուկը՝ մարինացված վրացական բաղադրատոմսով:
Մարինացրեք հավն այս սոուսով, և միսը կստացվի շատ հյութեղ:
Շատ համեղ սմբուկ՝ մարինացված ընկույզով և սխտորով:
Շվեյցարիայում գտնվող Pizzeria Heuboden ռեստորանի շեֆ-խոհարար Անդրեա Պանատիի բաղադրատոմսը:
Մսի պատրաստման հետաքրքիր հրեական բաղադրատոմս: