Ֆարշը տապակել: Այնուհետև տապակել կտրատված սոխը, ավելացնել ֆարշին: Լցնել քերած պանիրը, կտրատած կանաչիները և հում ձվերը:
Լոլիկը օղակաձև շերտատել: Տապակը տաքացնել, մի փոքր ձիթայուղ լցնել և երկու կողմից տապակել լոլիկները:
Խմոր-շերտերի համար ձուն շաքարավազի և վանիլինի և կարագի հետ հարել։ Ալյուրը, փխրեցուցիչը, կակաոն և աղը խառնել առանձին ամանի մեջ։ Կաթն ավելացնել հարած ձվի զանգվածին, հարել, ավելացնել ալյուրով զանգվածը։
Հավը՝ բասկերի բաղադրատոմսով:
Տանձի մուրաբա՝ պատրաստված տնային պայմաններում:
Բադրիջանները երկարությամբ շերտատել 1 սմ հաստությամբ, վրան քսել ձեթ, համեմել աղով երկու կողմից, դասավորել տապակի մեջ, եփել ջեռոցում 200°-ում յուրաքանչյուր երեսը՝ 5 րոպե։ Պատրաստել միջուկը։ Ծաղկակաղամբը 1/2 թ/գ ձեթով տապակել 5 րոպե միջին կրակի վրա, դնել սառնարան՝ սառի։ Սառելուց հետո ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խառնել։ Առանձին ամանի մեջ լավ հարել սոուսի բաղադրիչները՝ մինչև դառնա միասեռ զանգված։
Դոնդողը թրջել սառը ջրի մեջ 5 րոպե։ Սերուցքը, շաքարավազը և վանիլինը եփել կաթսայի մեջ։ Թողնել եռա, ավելացնել ագար-ագարը։ Եթե օգտագործելու եք դոնդող, կրակի վրայից վերցնել, թողնել հովանա մի քանի րոպե, ավելացնել դոնդողը։
Ալյուրը, կակաոն, սոդան և աղը խառնել: Առանձին խառնել շաքարավազը, կարագը, ջուրը, քացախը և սուրճը: Հարել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազը լուծվի:
Գազարը և բազուկը մաքրել, առանձին առանձին անցկացնել մսաղացով: Կաղամբը քերել:
Հացը փոքր խորանարդիկների կտրատել, տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի:
Լոբին խառնել, մանր կտրատված սոխի, կանաչու, ճզմած սխտորի, ձիթայուղի, կիտրոնի հյութի և կաթնաշոռային պանրի հետ:
Սոխը և սխտորը բուսայուղով տապակել: Ավելացնել լոլիկը, համեմել աղով և պղպեղով: Շոգեխաշել 2-3 րոպե: Ավելացնել չիլի պղպեղը: Շոգեխաշել 2-3 րոպե:
Թարմեցնող հատապտղային կոկտեյլ՝ գարնանային երեկույթների համար:
Թթվասերային ժելե՝ բանանով:
Սոխը և շամպինիոնները մանր կտրատել, խոզապուխտը և լոլիկները կտրատել խորանարդաձև:
Սխտորը լավ ծեծել, դարձնել խյուս: Լցնել մեծ թասի մեջ և խառնել քացախի, աղի և չիլի պղպեղի հետ: Հարելով ավելացնել ձիթայուղը:
Սունկը լվանալ և չորացնել: Զգուշությամբ հեռացնել ոտքերը: Պատրաստի սնկերը շարել յուղապատ տապակին, աղ ցանել:
Միսն աղալ և վերածել ֆարշի: Աղալ հացը: Սոխը մանր կտրատել և լցնել ֆարշի և աղացած հացի վրա: Կանաչին շատ մանր կտրատել, խառնել զանգվածին, աղ և պղպեղ ցանել, ձեռքերով հունցել մոտ 10 րոպե:
Տապակի մեջ դնել ծաղկակաղամբը, վրան լցնել ստացված թթվասերային զանգվածը և թխել 10-15 րոպե, 150 աստիճան ջեռոցում:
Ավելացնել շաքարավազը, ընկույզը, դարչինը և խառնելով եփել, մինչև շաքարավազի հալչելը:
Արքայախնձորի, նարնջի, կիվի, տանձի, խնձորի կտորներ՝ համեմված յոգուրտով:
Բաղադրատոմս, որն իռլանդական փաբի մթնոլորտ կստեղծի Ձեր տանը:
Պանրային պաղպաղակ. այո, պանրային:
Զանգվածին ավելացնել տաք կաթը և եփել ցածր կրակի վրա, մինչև կրեմը վերածվի խիտ զանգվածի:
Հավի կրծքամսով ֆիթնես-աղցանների ամենահամեղ տարբերակները.
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 160 աստիճան: Երկու տապակների վրա յուղաթուղթ տեղադրել:
Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Մարգարինը հալեցնել ցածր կրակի վրա, խառնել ալյուրի հետ և միացնել ձվաշաքարավազային զանգվածին:
Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:
Վարսակի վեգանական շիլա՝ նռով և կիվիով:
Իտալական ապուր՝ տարօրինակ բաղադրիչով: