Բաժիններ՝

Ֆալաֆելի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Սիսեռ – 200 գ

2. Կարտոֆիլ – 2 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Ալյուր – 2 ճ/գ

6. Քարրի – 1 թ/գ

7. Քրքում – 1 ճ/գ

8. Չիլի պղպեղ – 1/4 թ/գ

9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սիսեռը մեկ գիշեր թրջել: Առավոտյան ջուրը թափել և սիսեռը անցկացնել մսաղացով, այնուհետև աղալ խորանարդաձև կտրատված կարտոֆիլը:

2. Ստացված զանգվածին ավելացնել մանր կտրատված սոխը, սխտորը, համեմունքները և աղը: Լավ խառնել:

3. Ոչ մեծ գնդիկներ ձևավորել, շարել տապակին և եփել 40 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս