Բաժիններ՝

Աշխատնաքային օրվա լավագույն ավարտը. հաղարջով և խաղողով կոկտեյլ

Բաղադրիչներ

1. Մարտինի Ֆիերո – 30 մլ
2. Մարտինի Ռուբինո – 20 մլ
3. Մարտինի Բիթեր – 15 մլ
4. Գոլորշիացված տոնիկ – 40 մլ

Տոնիկի համար

1. Տոնիկ – 1 լ
2. Սառեցված սև հաղարջ – 200 գ
3. Ֆրուկտոզա – 200 գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Նախ պետք է սև հաղարջից տոնիկ պատրաստել: Դրա համար տոնիկը լցնել հարմար տարայի մեջ, ավելացնել 200 գ սաեռցված սև հաղարջ և 200 գ ֆրուկտոզա: Դնել ցածր կրակին և հասցնել 65-70 աստիճան ջերմաստիճանի, այնուհետև պահպանել այդ ջերմաստիճանը 20-25 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:

2. Թողնել՝ կոկտեյլը սառչի և քամել:

3. Պատրաստի կոկտեյլը խառնել երեք տեսակի մարտինիների հետ, ավելացնել սառույց և զարդարել կարմիր խաղողով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս