Աշխատնաքային օրվա լավագույն ավարտը. հաղարջով և խաղողով կոկտեյլ
Բաղադրիչներ
1. Մարտինի Ֆիերո – 30 մլ
2. Մարտինի Ռուբինո – 20 մլ
3. Մարտինի Բիթեր – 15 մլ
4. Գոլորշիացված տոնիկ – 40 մլ
Տոնիկի համար
1. Տոնիկ – 1 լ
2. Սառեցված սև հաղարջ – 200 գ
3. Ֆրուկտոզա – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Նախ պետք է սև հաղարջից տոնիկ պատրաստել: Դրա համար տոնիկը լցնել հարմար տարայի մեջ, ավելացնել 200 գ սաեռցված սև հաղարջ և 200 գ ֆրուկտոզա: Դնել ցածր կրակին և հասցնել 65-70 աստիճան ջերմաստիճանի, այնուհետև պահպանել այդ ջերմաստիճանը 20-25 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:
2. Թողնել՝ կոկտեյլը սառչի և քամել:
3. Պատրաստի կոկտեյլը խառնել երեք տեսակի մարտինիների հետ, ավելացնել սառույց և զարդարել կարմիր խաղողով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը