Բաժիններ՝

Հավի ռուլետ՝ սնկով

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 300 գ

2. Շամպինիոն – 100 գ

3. Սոխ – 30 գ

4. Կարտոֆիլ – 1-2 հատ

5. Աղ, սև և կարմիր աղացած պղպեղներ

6. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը և սոխը մանր կտրատել:

2. Տապակել, մինչև լրիվ պատրաստ լինելը:

3. Կրծքամիսը ծեծել:

4. Աղ և համեմունքներ լցնել:

5. Վրան տեղավորել միջուկը:

6. Փաթաթել ռուլետը, կապել սննդային թելով:

7. Համեմել:

8. Դնել կաղապարի մեջ, հետը դնել նաև կտրատված կարտոֆիլ: Եփել 40 րոպե, նախապես 130 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս