Տանձը և սոխը կտրատել: Տապակել կոճապղպեղի և անանուխի հետ միասին: Ավելացնել նուշի կաթը և եփել: Հենց տանձը փափկի, հարել բլենդերով և քամել:
Առանձին թասի մեջ հարել ձվի սպիտակուցը 1 պտղունց աղի հետ և զգուշությամբ խառնել կաթնաշոռային զանգվածին:
Ճագարը մասնատել: Ճագարի կտորները տապակել կարագով, աղ և պղպեղ ցանել: Ավելի հարուստ համ ստանալու համար կարելի է տապակել նաև ճագարի լյարդը և գլուխը: 5 րոպե անց մսի կտորները հանել տապակից: Սոխը խոշոր կտրատել և տապակել նույն տապակում:
Բանջարեղենը լվանալ: Սմբուկը և դդմիկը օղակաձև շերտատել մոտ 0.5 սմ հաստությամբ: Պղպեղները կիսել, հեռացնել սերմերը և շերտատել: Սմբուկը, դդմիկը և պղպեղը տեղավորել տարբեր թասերի մեջ, վրան խոշոր աղ ցանել և թողնել 1 ժամ, որպեսզի դրանցից դուրս գա ավելորդ խոնավությունը:
Հացի փափուկ մասը (միջուկը) կտրատել և խորը թասի մեջ թրջել կաթով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև կաթն ամբողջությամբ ներծծվի հացի մեջ:
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 220 աստիճան: Ազդրերը թավալել աղի, պղպեղի և ալյուրի մեջ:
Բլենդերով հարել ելակը և շաքարի փոշին: Ժելատինը լուծել մի քանի գդալ տաք ջրի մեջ և ավելացնել ելակի խյուսին: Կրկին հարել:
Այն կզարդարի ձեր ընթրիքի սեղանը։
Այսպիսի բորշչ երբեք չեք կերել:
Նախաճաշ, որը կդառնա ամենասիրելին:
Սպագետին եփել, քամել և վերադարձնել կաթսայի մեջ: Ավելացնել սոուսը և կտրատված մաղադանոսը: Դնել կրակի վրա մի քանի րոպե, որպեսզի սպագետին ներծծվի սոուսով: Մատուցել քերած պարմեզանով:
Շոգ Իտալիայում Պանցանելլա աղցանն ուտում են կեսօրին, որպեսզի զովանան։
Հացը չորացնել տապակի մեջ: Հասած ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել հացի վրա: Ցողել կիտոնի հյութով, համեմել համեմունքներով:
Բաժակը սառեցնել: Այնուհետև լցնել օղին, վրան՝ խնձորի լիկյորը, վերջում՝ հյութը: Ըմպելիքը պատրաստ է:
Ռեհանը բլենդերով վերածել խյուսի, ավելացնել շաքարավազը և ջուրը: Զանգվածը տաքացնել, մինչև շաքարավազը հալչի: Օշարակը սառեցնել:
Մրգային աղցան՝ ամռան ամենասիրված մրգերով:
Զովացուցիչ ըմպելիք՝ սուրճի սիրահարների համար:
Բեկոնը խորանարդաձև կտրատել և քերել պարմեզանը: Դեղնուցները խառնել պանրի, աղի և պղպեղի հետ: Ձիթայուղը տաքացնել և տապակել բեկոնը: Բեկոնը պատրաստ լինելուց հետո ավելացնել սխտորը:
Ավելացնել կաթը և մանանեխի փոշին խառնել, մինչև միասեռ դառնալը: Հետո շարունակելով խառնելը՝ պատրաստել սոուսը, մինչև դրա պնդանալը:
Հատուկ կաղապարի օգնությամբ ձմերուկից 2 սմ հաստությամբ օղակներ կտրել:
Զանգվածը հասցնել եռման: Հենց եռա, վերցնել կրակից և ավելացնել սոդան: Զանգվածը կսկսի փրփրալ, բայց հետո կնստի: Եվս 40 րոպե դնել ցածր կրակի վրա: Ժամանակ առ ժամանակ խառնել փայտե գդալով:
Ռիկոտտա պանիրը խառնել մեղրի հետ և տարածել հացի վրա:
Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառցախցիկը:
Օրվա բաղադրատոմսը. լայմով և մեղրով պաղպաղակ:
Կիրակնօրյա առողջ նախաճաշ:
Բլենդերով հարել բոլոր բաղադրիչները: Լցնել բաժակները և մատուցել:
Բլենդերով հարել ձմերուկը, շաքարավազը և օղին: Վերածել խյուսի: Ավելացնել անանուխի տերևները, կրկին հարել:
Մաքուր կաթսայի մեջ տրորել կիտրոնի կեղևը շաքարավազի հետ: Ավելացնել բալի կորիզներից և հյութից պատրաստված թուրմը, բալը և կիտրոնի հյութը: Հասցնել եռման, վերցնել կրակից և խառնել թթվասերը: Սառեցնել:
Շաքարավազը լցնել թասի մեջ, ջուր ավելացնել: Դնել կրակին, թողնել, որ շաքարավազն ամբողջությամբ հալչի: Օշարակը եփել մոտ 5 րոպե, վերցնել կրակից:
Լոլիկները լցնել այն կաթսայի մեջ, որով պետք է եփվի մուրաբան: Ավելացնել մանրացրած չիլի պղպեղը, ճզմած սխտորը, սպիտակ գինու քացախը, կիտրոնի հյութը, սոյայի և վուսթերյան սոուսները, ծովի աղը: