Այս սոուսով պատել շամպինիոնները և թողնել 30 րոպե՝ մարինացվի:
Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ:
Շոկոլադով և վարսակի փաթիլներով տորթ. մեկ կտորով չեք բավարարվի:
Ցածր կալորիականությամբ ամառային աղանդեր՝ հատապտուղներով:
Ձեզ հաստատ դուր կգա այս սոուսը. լավագույնը՝ տապակած կարտոֆիլի հետ ուտելու համար:
Ձիթապտուղը հավին յուրահատուկ համ է հաղորդում. հետաքրքիր բաղադրատոմս:
Համեղ ռուլետ ձկով, թարմ վարունգով և ապխտած պանրով:
Ձվերը և շաքարավազը հարել, ավելացնել սրճային զանգվածին, խառնել:
Հնդկաձավարով և խնձորով շիլա՝ առողջ նախաճաշի համար:
Պարզ թխվածքաբլիթներ՝ ալյուրի փոխարեն՝ կոկոսի քերուկով:
Կաղամբը և բազուկը՝ մարինացված վրացական բաղադրատոմսով:
Մարինացրեք հավն այս սոուսով, և միսը կստացվի շատ հյութեղ:
Շատ համեղ սմբուկ՝ մարինացված ընկույզով և սխտորով:
Շվեյցարիայում գտնվող Pizzeria Heuboden ռեստորանի շեֆ-խոհարար Անդրեա Պանատիի բաղադրատոմսը:
Մսի պատրաստման հետաքրքիր հրեական բաղադրատոմս:
Պատրաստում ենք տոմատի հյութ՝ առանց հյութաքամիչի:
Մուրաբան լցնել 2 լիտրանոց բանկայի մեջ, ավելացնել խմորիչը, մինչև բանկայի ծայրը լցնել եռացրած, սառեցրած ջուրը և բրինձը:
2. Բանկայի վրա բժշկական ձեռնոց հագցնել, կապել:
Կիտրոնով և չամիչով շատ նուրբ թխվածք:
Թարմ լոլիկներ՝ ձմռանը. այսպիսի բաղադրատոմսով նախկինում երբեք չեք պատրաստել:
Իսկական ֆրանսիական գլուխգործոց. սոխով տաք ապուր՝ զով երեկոների համար:
Պանրային նուրբ սուֆլե, որի պատրաստման եղանակը պարզից էլ պարզ է:
Շատ համեղ և թեթև նախաճաշ նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում:
Ամռան գլխավոր աղանդերը. տորթ՝ պաղպաղակով և բեզեով:
Արագ աղցան՝ սմբուկով և սխտորով:
Տնական մայոնեզ, որի գլխավոր բաղադրիչը գազարն է:
Աղցանը համեմել աղով, լցնել կիտրոնի հյութը, ըստ ցանկության ավելացնել ձիթայուղ և մատուցել:
Հավով և բանջարեղենով կոտլետներ. այսպիսի ուտեստ կսիրեն բոլորը:
Կոկոսով և հաղարջով տնական կոնֆետներ:
Սլացիկ կազմվածք և բարձր տրամադրություն. տորթ, որը չի գիրացնում:
Պանրային կեքսեր. հատկապես համեղ է սուրճի հետ: