Բաժիններ՝

Ձվածեղ՝ մսակերների համար

Բաղադրիչներ

1. Աղացած հնդկահավ կամ տավարի միս – 400 գ

2. Պատրաստի սալսա – 1 բանկա (վաճառվում է սուպերմարկետներում)

3. Ձու – 5-6 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Տապակել աղացած միսը ձիթայուղով, միջին կրակի վրա մոտ 5-7 րոպե, լցնել սալսան, եփել 3-5 րոպե, այնուհետև ավելացնել ձվերը, ծածկել տապակը կափարիչով:

2. Սպասել 3-5 րոպե: Մատուցել կտրատած կանաչիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս