Բաժիններ՝

Միսը և կարտոֆիլը՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս – 500 գ

2. Սոխ – 3 հատ

3. Կարտոֆիլ – 1 կգ

4. Պանիր – 200-250 գ

5. Բուսայուղ

6. Մայոնեզ

7. Աղ և սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը մաքրել, օղակաձև բարակ շերտատել և շարել յուղած տապակին:

2. Սոխը նույնպես մաքրել, օղակաձև շերտատել, շարել կարտոֆիլի վրա, աղ և պղպեղ ցանել:

3. Միսը խորանարդաձև կտրատել, շարել բանջարեղենի վրա, նորից աղ և պղպեղ ցանել:

4. Մսի վրա շռայլորեն մայոնեզ ավելացնել:

5. Վրան լցնել քերած պանիրը:

6. Տապակը դնել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և պատրաստել 45-60 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս