Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. յոգուրտով տորթ, որը պաշտում են ֆրանսուհիները

Բաղադրիչներ

1. Բնական յոգուրտ – 250 գ

2. Ալյուր – 450 գ

3. Շաքարավազ – 400 գ

4. Բուսական յուղ – 150 գ

5. Ձու – 3 հատ

6. Սոդա – գդալի ծայրով

7. Վանիլին – 15 գ

8. Շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:

2. Յոգուրտը լցնել մեծ տարայի մեջ: Ավելացնել բոլոր բաղադրիչները և խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Թխման համար նախատեսված կաղապարը պատել յուղով: Լցնել պատրաստի զանգվածը և թխել 25-30 րոպե:

4. Զարդարել շաքարի փոշիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս