Պատրաստում ենք ամենահամեղ ձուկը:
Միսը մանր թելերի վերածել կամ կտրատել: Ձուն և պանիրն անցկացնել քերիչով: Ընկույզը մանրացնել:
Ազատ ժամանակն անցկացրեք՝ պատրաստելով աշխարհի ամենահեշտ տորթը:
Լոբին խաշել: Սառչելուց հետո խառնել փոքր կտորներով կտրտած լոլիկը, աղ անել, ավելացնել կտրատած թարմ մաղադանոսը, համեմել բուսական յուղով:
Թարթար սոուս:
Ինչպես հաց թխել տան պայմաններում. կպահանջվի 5 րոպե:
Կիրակնօրյա ձվածեղ. լավագույն ընտանեկան նախաճաշը:
Նուշը լցնել չոր տապակի մեջ և 10 րոպե տապակել 200 աստիճան ջեռոցում: Սառեցնել:
Տորթ չէ, այլ հեքիաթ:
Նուրբ միս՝ պանրային սոուսով:
Հեշտ պատրաստվող և ամենահամեղ կրեմը. կարելի է ուտել գդալով:
Ինչպես պիցցան ավելի հյութեղ դարձնել. պատրաստեք այս սոուսը:
Արագ և համեղ տորթ՝ զեֆիրից և թխվածքաբլիթներից:
Պարզ բաղադրատոմսով և հրաշալի համով ֆրանսիական գյուղական աղանդեր:
Իսկական հրաշք. անհավանական համեղ տորթ՝ բաժակի մեջ:
Հայ Առաքելական Սուրբ Եկեղեցու տոնացույցը բաղկացած է Տերունական և սրբերին նվիրված տոներից և պահքի օրերից: Տարվա շուրջ կեսը պահոց օրեր են: Պահքը թելադրում է ոչ միայն հոգևոր և մտավոր ժուժկալություն, այլ նաև ֆիզիկական զսպվածություն, ինչը դրսևորվում է նաև սննդում: Այդ իսկ պատճառով հայոց ավանդական ուտեստի համալիրում առանձնահատուկ տեղ ունեն պասուց կերակուրները:
Պահքի թխվածքաբլիթներ:
Բաժակների մեջ լցնել գրեյպֆրուտի թարմ քամած հյութը և ավելացնել օղին:
Անսովոր բաղադրատոմս. քաղցրաթթվաշ ոսպ:
Զարմացրեք հարազատներին. տապակած պաղպաղակ:
Կարտոֆիլն ու հավը՝ պատրաստված ջեռոցում. լավագույն բաղադրատոմսը:
Շոկոլադե ժելե. կզարդարի ցանկացած սեղան:
Այս ուտեստը կսիրեն հատկապես ձեր երեխաները:
Թեթև թխվածքաբլիթներ՝ ընկույզով և շոկոլադով:
Այսպիսի հավ կսիրեն բոլորը:
Լավագույն նախաճաշը. նրբաբլիթները՝ վարսակի փաթիլներից:
Լավ խառնել, ավելացնել համեմունքները և ձվերը:
Հավով և ձվով աղցան. անհավանական համեղ է ստացվում:
Թեթև և տոնական աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ:
Օրիգինալ Ժուլիեն՝ խոզապուխտով և սնկով: