Հացը փոքր խորանարդիկների կտրատել, տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի:
Լոբին խառնել, մանր կտրատված սոխի, կանաչու, ճզմած սխտորի, ձիթայուղի, կիտրոնի հյութի և կաթնաշոռային պանրի հետ:
Սոխը և սխտորը բուսայուղով տապակել: Ավելացնել լոլիկը, համեմել աղով և պղպեղով: Շոգեխաշել 2-3 րոպե: Ավելացնել չիլի պղպեղը: Շոգեխաշել 2-3 րոպե:
Թարմեցնող հատապտղային կոկտեյլ՝ գարնանային երեկույթների համար:
Թթվասերային ժելե՝ բանանով:
Սոխը և շամպինիոնները մանր կտրատել, խոզապուխտը և լոլիկները կտրատել խորանարդաձև:
Սխտորը լավ ծեծել, դարձնել խյուս: Լցնել մեծ թասի մեջ և խառնել քացախի, աղի և չիլի պղպեղի հետ: Հարելով ավելացնել ձիթայուղը:
Սունկը լվանալ և չորացնել: Զգուշությամբ հեռացնել ոտքերը: Պատրաստի սնկերը շարել յուղապատ տապակին, աղ ցանել:
Միսն աղալ և վերածել ֆարշի: Աղալ հացը: Սոխը մանր կտրատել և լցնել ֆարշի և աղացած հացի վրա: Կանաչին շատ մանր կտրատել, խառնել զանգվածին, աղ և պղպեղ ցանել, ձեռքերով հունցել մոտ 10 րոպե:
Տապակի մեջ դնել ծաղկակաղամբը, վրան լցնել ստացված թթվասերային զանգվածը և թխել 10-15 րոպե, 150 աստիճան ջեռոցում:
Ավելացնել շաքարավազը, ընկույզը, դարչինը և խառնելով եփել, մինչև շաքարավազի հալչելը:
Արքայախնձորի, նարնջի, կիվի, տանձի, խնձորի կտորներ՝ համեմված յոգուրտով:
Բաղադրատոմս, որն իռլանդական փաբի մթնոլորտ կստեղծի Ձեր տանը:
Պանրային պաղպաղակ. այո, պանրային:
Զանգվածին ավելացնել տաք կաթը և եփել ցածր կրակի վրա, մինչև կրեմը վերածվի խիտ զանգվածի:
Հավի կրծքամսով ֆիթնես-աղցանների ամենահամեղ տարբերակները.
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 160 աստիճան: Երկու տապակների վրա յուղաթուղթ տեղադրել:
Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Մարգարինը հալեցնել ցածր կրակի վրա, խառնել ալյուրի հետ և միացնել ձվաշաքարավազային զանգվածին:
Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, խոզապուխտը բարակ շերտատել, պանիրն անցկացնել քերիչով:
Վարսակի վեգանական շիլա՝ նռով և կիվիով:
Իտալական ապուր՝ տարօրինակ բաղադրիչով:
Մեծ կաթսայի մեջ խառնել մի փոքր հարած դեղնուցները, երեք բաժակ կաթը և շաքարավազը: Դնել ցածր կրակի վրա և հարելով եփել՝ մինչև զանգվածի պնդանալը:
Մեծ տապակի մեջ մի փոքր ջուր տաքացնել, շոգեխաշել սոխը, այնուհետև ավելացնել մնացած բանջարեղենը:
Խնձորը խորանարդաձև կտրատել, իսկ սոխը՝ օղակաձև: Տապակել սոխն արևածաղկի յուղի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
Դդումը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:
3 լիտրանոց կաթսայի մեջ դնել միսը և վրան ջուր լցնել: Հենց սկսի եռալ՝ ավելացնել 1 թ/գ աղ, 2 հատիկ պղպեղ, 2-3 հատ դափնու տերև: Եփել՝ եռալու պահից սկսած 20 րոպե, միսը հանել:
Սմբուկները բարակ, երկար շերտատել և խառնել ռուկոլայի և կտրատած պանրի հետ:
Ալյուրը և փխրեցուցիչը խառնել, ավելացնել հարած զանգվածին, կրկին հարել, այնուհետև լցնել արևածաղկի ձեթը:
Ճագարը՝ սալորաչրով:
Ելակային աղանդեր՝ սերուցքով և անանուխով: