Պատրաստում ենք տոմատի հյութ՝ առանց հյութաքամիչի:
Մուրաբան լցնել 2 լիտրանոց բանկայի մեջ, ավելացնել խմորիչը, մինչև բանկայի ծայրը լցնել եռացրած, սառեցրած ջուրը և բրինձը:
2. Բանկայի վրա բժշկական ձեռնոց հագցնել, կապել:
Կիտրոնով և չամիչով շատ նուրբ թխվածք:
Թարմ լոլիկներ՝ ձմռանը. այսպիսի բաղադրատոմսով նախկինում երբեք չեք պատրաստել:
Իսկական ֆրանսիական գլուխգործոց. սոխով տաք ապուր՝ զով երեկոների համար:
Պանրային նուրբ սուֆլե, որի պատրաստման եղանակը պարզից էլ պարզ է:
Շատ համեղ և թեթև նախաճաշ նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում:
Ամռան գլխավոր աղանդերը. տորթ՝ պաղպաղակով և բեզեով:
Արագ աղցան՝ սմբուկով և սխտորով:
Տնական մայոնեզ, որի գլխավոր բաղադրիչը գազարն է:
Աղցանը համեմել աղով, լցնել կիտրոնի հյութը, ըստ ցանկության ավելացնել ձիթայուղ և մատուցել:
Հավով և բանջարեղենով կոտլետներ. այսպիսի ուտեստ կսիրեն բոլորը:
Կոկոսով և հաղարջով տնական կոնֆետներ:
Սլացիկ կազմվածք և բարձր տրամադրություն. տորթ, որը չի գիրացնում:
Պանրային կեքսեր. հատկապես համեղ է սուրճի հետ:
Ամառային թեթև աղցան՝ թարմ լոլիկներից:
Տնական կեքսերի լավագույն բաղադրատոմսը:
Լոլիկների մարինացման ամենապարզ և արագ տարբերակը:
Տնական զովացուցիչ ըմպելիք՝ կիտրոնով և կոճապղպեղով:
Ձվերը հարել, մի փոքր աղ ավելացնել: Շատ հարել պետք չէ, այլապես ձվածեղը եփման ընթացքում կբարձրանա, այնուհետև՝ կիջնի:
Ամառային տորթի ամենապարզ բաղադրատոմսը. հիացրեք սիրելիներին:
Սուպեր-բուտերբրոդ նրանց համար, ովքեր սիրում են համեղ ուտել:
Գազարով խավիար. օրիգինալ և համեղ նախուտեստ:
Շերտավոր աղցան՝ հավով և սնկով:
Լավագույն սոուսը՝ հավի մարինացման համար:
Կաղապարի մեջ լցնել խմորը, դնել ծիրանաչիրը:
Արագ աղանդեր. պաղպաղակով տիրամիսու:
Կաթն ու կաթնաշոռը լցնել կաթսայի մեջ, անընդհատ խառնելով՝ հասցնել եռման:
Այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել ցանկացած միս ընդամենը 5 րոպեում:
Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են: