Մեծ տապակի մեջ մի փոքր ջուր տաքացնել, շոգեխաշել սոխը, այնուհետև ավելացնել մնացած բանջարեղենը:
Խնձորը խորանարդաձև կտրատել, իսկ սոխը՝ օղակաձև: Տապակել սոխն արևածաղկի յուղի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
Դդումը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:
3 լիտրանոց կաթսայի մեջ դնել միսը և վրան ջուր լցնել: Հենց սկսի եռալ՝ ավելացնել 1 թ/գ աղ, 2 հատիկ պղպեղ, 2-3 հատ դափնու տերև: Եփել՝ եռալու պահից սկսած 20 րոպե, միսը հանել:
Սմբուկները բարակ, երկար շերտատել և խառնել ռուկոլայի և կտրատած պանրի հետ:
Ալյուրը և փխրեցուցիչը խառնել, ավելացնել հարած զանգվածին, կրկին հարել, այնուհետև լցնել արևածաղկի ձեթը:
Ճագարը՝ սալորաչրով:
Ելակային աղանդեր՝ սերուցքով և անանուխով:
Համեղագույն սոուս՝ թթվասերով և մանանեխով:
Ինչպես 15 րոպեում պատրաստել Գուակամոլե:
Պատրաստել սոուսը։ Չիմիչուրի սոուսից 4 ճ/գ լցնել հավի փափկամսի վրա և մարինացնել 20 րոպե։ Տապակել հավի միսը չիմիչուրի սոուսով, կտրատել։ Աղցանի բոլոր բաղադրիչները խառնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել մնացած չիմիչուրի սոուսը և մատուցել։
Ամենահամեղ ուտեստը՝ շերտավոր խմորով:
Ամենահամեղ սուրճը՝ նութելայով:
Մսով լազանյա՝ պանրով և տոմատի սոուսով:
Գազարով կեքս:
Թեթև կեքս՝ «Փաթիլ». պատրաստվում է շատ արագ
Սխտորով անուշաբույր չորահացիկներ:
Կաթնաշոռային սուֆլե՝ կակաոյով;
Բոլոր բաղադրիչները խառնել, փռել տապակի վրա, եփել ջեռոցում 30-40 րոպե 200°-ում։ Յուրաքանչյուր 15 րոպեն մեկ խառնել։
Անհրաժեշտ է պատրաստել 3 խմոր շերտ, դրա համար խմորի բաղադրիչները բաժանել 3 մասի և խմոր-շերտերը թխել առանձին։ 60 գ շոկոլադը 60 գ կարագի հետ հալել, ավելացնել 1 ձու, խառնել։ 60գ աղացած նուշին ավելացնել 1/2 թ/գ փխրեցուցիչ, պտղունց աղ և 1 թ/գ կակաո, խառնել։ Այս զանգվածն ավելացնել կարագով զանգվածին, խառնել և լցնել յուղաթղթով ծածկած 20 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ։ Թխել 180°-ում 15 րոպե։ Նույնը կրկնել ևս երկու անգամ։
Ոսպը եփել դափնու տերևով և ուրցով։ Եփելուց հետո տերևները հեռացնել։ Մեծ ամանի մեջ խառնել աղցանի բոլոր բաղադրիչները, մատուցել։
Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ծածկել և թողնել կես ժամ:
Յոգուրտը և կաթնաշոռը խառնել, ավելացնել կտրատված բանանը և ճաշակել:
Ստացված զանգվածը ավելացնել տաք կաթին, եռացնել ցածր կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, մինչև խտանա կաթը, սառեցնել:
Հիմքի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել յուղաթղթով պատված կաղապարի մեջ: Թխել 15 րոպե, 190 աստիճան ջեռոցում:
Փափուկ կարագը խառնել մեղրի և շաքարավազի հետ, ավելացնել թեյը և հարել ձվերը:
Ժելատինը լցնել կաթի մեջ, թողնել՝ ուռչի: Այնուհետև կաթը դնել ցածր կրակի վրա, տաքացնել՝ խառնելով, մինչև ժելատինն ամբողջովին լուծվի: Չեռացնել, վերցնել կրակից, սառեցնել:
Բլենդերով հարել սոխը, կիվին, կիտրոնի հյութը, շաքարավազը (կամ մեղրը), աղը և պղպեղը: Կարելի է անմիջապես մատուցել:
Սենդվիչը հավաքել շերտերով. հաց, հազարի տերևներ, շերտատած կամ խյուսի վերածած ավոկադո, հնդկահավի միս: Սենդվիչը ծածկել հացի երկրորդ կտորով:
Ծեծած մսի վրա դնել պանրի մեկ շերտ, այնուհետև՝ կտրատված սունկը և սխտորի մի քանի կտոր: