Բաժիններ՝

Ձմերուկով աղցան, որը կարելի է ուտել նույնիսկ 23:20-ին

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկի միջուկ – 250-300 գ

2. Ոչխարի պանիր – 85 գ

3. Սառեցրած հատապտուղ – 70 գ

4. Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

5. Սոխ – 1 հատ

6. Բալզամիկ քացախ – 0.5 ճ/գ

7. Մեղր – 1 թ/գ

8. Անանուխ – 1-2 ճյուղ

9. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկը խորանարդաձև կտրատել:

2. Հատապտուղները հարել բլենդերով, անցկացնել մաղով:

3. Հատապտղային խյուսին ավելացնել ձիթայուղ, քացախ, մեղր: Համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել:

4. Սոխը շերտատել: Լցնել հատապտղային խյուսի մեջ և թողնել 10 րոպե:

5. Պանիրը խորանարդաձև կտրատել:

6. Միացնել ձմերուկը, պանիրը, սոխը և խյուսը:

7. Ձևավորել անանուխի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս