Բաժիններ՝

Սոլյանկա «Հարավային»

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 350 գ

2. Ապխտած երշիկ – 250 գ

3. Խոզապուխտ – 120 գ

4. Սոխ – 1 հատ

5. Թթու վարունգ – 4 հատ

6. Ձիթապտուղ – 80 գ

7. Լոլիկ – 2 հատ

8. Տոմատի մածուկ – 60 գ

9. Աղ, համեմունքներ

10. Կիտրոն – 40 գ

11. Բուսայուղ – 35 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը եփել, կտրատել և հետ ուղարկել կաթսայի մեջ:

2. Սոխը կտրատել, տապակել, ավելացնել կտրատված երշիկը և խոզապուխտը, տապակել 3 րոպե, ավելացնել կտրատված լոլիկները և տոմատի մածուկը: Շոգեխաշել 7 րոպե:

3. Տապակված բաղադրիչներն ավելացնել արգանակին, ավելացնել քերած վարունգը և ձիթապտուղը, աղ ցանել, ավելացնել համեմունքները, եռացնել:

4. Մատուցելիս ափսեի մեջ ավելացնել նաև մեկ շերտ կիտրոն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս