
Աղցան՝ Լիոն քաղաքից

Բաղադրիչներ
1. Ռուկոլա – 50 գ
2. Չերրի լոլիկ – 7 հատ
3. Ձու – 2 հատ
4. Հավի ապխտած փափկամիս – 200 գ
5. Պարմեզան – 100 գ
6. Հազարի տերևներ – 50 գ
7. Բալզամիկ քացախ
Պատրաստման եղանակը
1. Հազարի տերևները և ռուկոլան խառնել:
2. Փափկամիսը շերտատել և ավելացնել աղցանին:
3. Չերրիները կիսել և նույնպես ավելացնել աղցանին:
4. Բալզամիկ քացախ ավելացնել:
5. Պանիրը մանր քերիչով քերել, լցնել աղցանի վրա:
6. Աղցանի վրա տեղացրել ձուն և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը