Դնել կաղապարի մեջ, հետը դնել նաև կտրատված կարտոֆիլ: Եփել 40 րոպե, նախապես 130 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել մեկ շերտ կիտրոն և մի քանի խորանարդիկ սառույց:
Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել և ավելացնել 1 պտղունց խոշոր աղ:
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 170 աստիճան, ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և թխել ջեռոցում 25 րոպե: Մատուցելիս վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:
Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել մայոնեզ կամ թթվասեր, ըստ ցանկության համեմել աղով և սև պղպեղով:
Աջափսանդալ՝ գաղտնի բաղադրիչով:
Սենդվիչ՝ ծովամթերքի սիրահարների համար:
Պաստան եփել, սառեցնել: Պաստային ավելացնել լոլիկները, լոլիկների հյութը և մեծ-մեծ կտրատված թունա ձուկը: Մատուցելիս կարելի է զարդարել օրեգանոյի տերևներով:
Քերած կարագը խառնել ալյուրի հետ և ձեռքերով վերածել փշուրի: Ավելացնել թթվասերը և խառնել: Խմորը վերածել գնդի: Խմորը պետք է լինի փափուկ և չկպչող: Խմորը գունդը փաթաթել սննդային թաղանթով և 1 ժամով ուղարկել սառնարան:
Հատապտղային խյուսին ավելացնել ձիթայուղ, քացախ, մեղր: Համեմել աղով և սև պղպեղով, խառնել:
Խմորի պատրաստման համար խառնել բոլոր բաղադրիչները. պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
Հացի ներսի մասը պատել ձիթայուղով, այնուհետև լցնել պեստոն, ամենավերջում՝ լոլիկի և մոցարելլայի շերտերը:
Ձուն, թթվասերը, համեմունքները և շաքարի փոշին խառնել, ավելացնել կտրատված խնձորին: Լցնել ալյուրը, խառնել:
Կոկտեյլ, որը կթարմացնի ամռան վերջին օրերին:
Օրվա բաղադրատոմսը. թզով և այծի պանրով աղցան:
Տապակել աղացած միսը ձիթայուղով, միջին կրակի վրա մոտ 5-7 րոպե, լցնել սալսան, եփել 3-5 րոպե, այնուհետև ավելացնել ձվերը, ծածկել տապակը կափարիչով:
Մեկ լիտր ջրի մեջ ավելացնել քացախ և համեմունքներ: Դա մարինադն է, որը պետք է լցնել սխտորի վրա: Դնել այն կրակի վրա, եռացնել և դրանից հետո լցնել բանկաների մեջ: Ծածկել կափարիչներով և ևս 5 րոպե ստերիլիզացնել:
ոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով: Տապակել ոչ կպչուն թավայի մեջ:
Սոխը օղակաձև կտրատել և ցողել կիտրոնի հյութի, ձիթայուղի և աղի խառնուրդով:
Յոգուրտը լցնել մեծ տարայի մեջ: Ավելացնել բոլոր բաղադրիչները և խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Լավագույն պաստան՝ ռոմանտիկ ընթրիքի համար:
Պատրաստում ենք ամառային կոկտեյլ՝ ընկերական հավաքույթների համար:
Ճագարը մասնատել և լավ լվանալ սառը ջրով: Չորացնել: Աղ, սև աղացած պղպեղ, համեմունք ցանել: Թողնել մոտ 20-30 րոպե:
Հազարի թերթիկները և լոլիկը լվանալ: Լոլիկը շերտատել, հազարի թերթիկները ձեռքերով մանրացնել:
Կաթսայի մեջ ջուր լցնել: Երբ այն եռա, ավելացնել շաքարավազը: Լավ խառնել և նորից հասցնել եռման: Հետո թողնել, որ ջուրը սառչի մինչև 20-30 աստիճան:
Գազարը պետք է փափկի: Գազարի վրա կաթ լցնել և միջին կրակի վրա եփել 20 րոպե:
Առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից: Հարկավոր է լինելու 5 ձվի սպիտակուց և 3 դեղնուց: Հարել սպիտակուցները 1 պտղունց աղի հետ, մինչև լավ պնդանալը, հետո ավելացնել շաքարավազը և շարունակել հարելը:
Հեղինակային բաղադրատոմսը՝ Լուկա Անջելիի՝ Four Seasons Hotel Milan հյուրանոցի բարի մենեջերի կողմից:
Թողեք ցանկացած գործ և պատրաստեք այս նախաճաշը
Լավագույն կոկտեյլը՝ տանը կազմակերպված երեկույթների համար: