Բաժիններ՝

Կորդոն Բլյու

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 2 հատ

2. Խոզապուխտ – 70 գ

3. Շվեյցարական պանիր – 70 գ

4. Բուսայուղ – 500 մլ

5. Ձու – 1 հատ

6. Ալյուր – 100 գ

7. Պաքսիմատ – 100 գ

8. Աղ, սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափկամսի վրա դանակով կտրվածք անել և բացել գրքի նման: Ծածկել սննդային թաղանթով և ծեծել:

2. Վրան դնել բարակ շերտատած խոզապուխտ և պանիր: Պինդ փաթաթել ռուլետի նման, այնուհետև փաթաթել սննդային թաղանթով և մեկ ժամով դնել սառնարան:

3. Մեկ ժամ անց ռուլետը թաթախել ալյուրի, ձվի և պաքսիմատի մեջ:

4. Ռուլետը երկու կողմից տապակել տաք բուսայուղի մեջ: Հետո դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ռուլետներն ազատվեն ավելորդ յուղից: Դրանից հետո եփել 10-20 րոպե, նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս