Բաղադրատոմս, որը կերջանկացնի քաղցրի սիրահարներին
Բաղադրիչներ
1. Շոկոլադ – 38 գ
2. Կարագ – 11 գ
3. Գլյուկոզայի օշարակ – 4 գ
4. Ձու – 48 գ
5. Շաքարի փոշի – 7 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադը ալեցնել և խառնել գլյուկոզայի հետ:
2. Առանձին տարայի մեջ հարել կարագն ու շաքարավազը, ավելացնել ձուն և հալեցրած շոկոլադը:
3. Ստացված զանգվածը թխել 15-20 րոպե, 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը