Բաժիններ՝

Ուտեստ՝ լատինաամերիկյան ընթրիքի համար

Պերու. Սևիչե՝ ձկից

Բաղադրիչներ

1. Ձկան ֆիլե (ձողաձուկ) – 500 գ
2. Կծու պղպեղ – 1/2 հատ
3. Կարմիր սոխ – 2 հատ
4. Լայմ – 6 հատ
5. Սխտոր – 1 պճեղ
6. Համեմ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Հեռացնել ձկան փշերը, մանր կտրատել, համեմել աղով:

2. Սխտորը ճզմել, կծու պղպեղը մանր կտրատել և խառնել ձկան հետ:

3. Ձուկը մարինացնել լայմի հյութի մեջ, ավելացնել թարմ համեմ և կարմիր պղպեղ՝ ըստ ցանկության:

4. Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, մատուցելիս շարել ձկան վրա:

Կիտրոնաթթուն «կպատրաստի» ձուկը առանց տապակելու կամ եփելու:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս