Բաժիններ՝

Տաք շոկոլադ՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 500 մլ

2. Մուգ շոկոլադ – 120 գ

3. Եգիպտացորենի օսլա – 1 թ/գ

4. Շաքարավազ – ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը տաքացնել միջին կրակի վրա, մինչև առաջին պղպջակների երևալը, հետո իջեցնել կրակը և ավելացնել մանրացրած շոկոլադը:

2. Խառնել շոկոլադը կաթի հետ, մինչև միասեռ զանգված դառնալը:

3. Ավելացնել շաքարավազը, նորից խառնել:

4. Հետո ավելացնել օսլան, նորից լավ խառնել, վերցնել կրակից և միանգամից լցնել բաժակների մեջ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս