Տաք շոկոլադ՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով
Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 500 մլ
2. Մուգ շոկոլադ – 120 գ
3. Եգիպտացորենի օսլա – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը տաքացնել միջին կրակի վրա, մինչև առաջին պղպջակների երևալը, հետո իջեցնել կրակը և ավելացնել մանրացրած շոկոլադը:
2. Խառնել շոկոլադը կաթի հետ, մինչև միասեռ զանգված դառնալը:
3. Ավելացնել շաքարավազը, նորից խառնել:
4. Հետո ավելացնել օսլան, նորից լավ խառնել, վերցնել կրակից և միանգամից լցնել բաժակների մեջ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը