Բաժիններ՝

Աշնանային լիմոնադ՝ պատրաստված կանաչ թեյով

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ թեյ – 6 գ
2. Կիտրոն – 3 հատ
3. Անանուխ – 1 փունջ
4. Խնձոր – 1 հատ
5. Ջուր – 200 մլ
6. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչ թեյը եփել և սառեցնել:

Կարդացեք նաև

2. Կիտրոնի հյութը քամել, խառնել թեյի և անանուխի տերևների հետ:

3. Խնձորը շերտատել:

4. Լիմոնադին ավելացնել խնձորի շերտերը և սառույց:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս