Բաժիններ՝

Բանջարեղենային տոն. ճիշտ ընթրիք՝ առողջ մարմնի համար

Բաղադրիչներ

1. Բրյուսելյան կաղամբ – 60 գ

2. Ծնեբեկ – 50 գ

3. Բրոկկոլի – 80 գ

4. Ծաղկակաղամբ – 100 գ

5. Ոլոռ – 40 գ

6. Դդում – 27 գ

7. Գազար – 27 գ

8. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ

9. Կարագ – 10 գ

10. Ծովի աղ – 3 գ

11. Սխտորի յուղ – 3 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները կիսաեփ անել:

2. Ձիթայուղը և կարագը տաքացնել, ավելացնել բանջարեղենը, տապակել:

3. Պատրաստի բանջարեղենը դնել ափսեի մեջ, ցողել սխտորի յուղով և համեմել ծովի աղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս