Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։
Կարամելը պատրաստելու համար շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, լցնել 2 ճ/գ սառը ջուր և հասցնել եռման աստիճանի: Ավելացնել լիկյորը: Օշարակը լցնել ջերմակայուն կաղապարների մեջ և թողնել՝ սառչի:
Բադի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Պաշտետ՝ պատրաստված սպիտակ լոբուց:
Սպանախով և պանրով սենդվիչներ՝ արագ նախուտեստի համար:
Ծաղկակաղամբը, կարմիր սոխը և խնձորը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, համեմել աղով և պղպեղով:
Փոքր կաթսայի մեջ տաքացնել կարագը և թեթևակի տապակել նուշը։
Աղաջրի համար շաքարավազը, աղը և չամանի սերմերը խառնել 1 լիտր եռման ջրի հետ, խառնել և ավելացնել քացախը:
Բաղադրատոմսը՝ Electrolux ռեստորանի շեֆ-խոհարար Վլադիմիր Մուխինի:
Ավելացնել մաղադանոս և ընկույզ, համեմել աղով և պղպեղով։ Խառնել և անմիջապես մատուցել։
Պատրաստի խոզի ռուլետը թողնել 20 րոպե անջատված ջեռոցում։ Մատուցել՝ զարդարելով մաղադանոսի ճյուղերով:
Մատուցել թարմ վիճակում:
Ռիզոտտոն այս բաղադրատոմսով դեռ չեք փորձել:
Անհամադրելին համադրելի է խոհանոցում. դեղձով և այծի պանրով նախուտեստ:
Նախաճաշ՝ ձվով և ապխտած սաղմոնով:
Բաղադրատոմսը՝ Ruski ռեստորանի:
Թոստ հացի վրա տարածել ավոկադոյի խյուսը, վրան շարել դեղձի շերտերը:
Բաղադրատոմսը՝ «АВ Бистро»-ի շեֆ-խոհարար Ալեսսիո Ջինիի:
Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատել:
Ռուլետները դնել ռուկոլայի վրա, զարդարել բարակ կտրատած սոխով, պղպեղ ցանել և ցողել բալզամիկ քացախով։
Միսն աղալ, ավելացնել գազարի և սոխի կեսը, բրինձը, մաղադանոսը, համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:
Մարտինին և նարնջի հյութը խառնել, ավելացնել սառույց և մատուցել:
Lisa.ru-ն ներկայացնում է օգտակար խորհուրդներ և հնարքներ նրանց համար, ովքեր չեն պատկերացնում իրենց կյանքն առանց մի բաժակ կարմիր կամ սպիտակ գինու:
Ամենահեշտ պատրաստվող կոկտեյլը, որը երբևէ փորձել եք:
Պիցցա «Չիկագո»՝ Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսով:
Խորհրդային Հայաստանում փողոցային սնունդի տեսականին համեստ էր, համը՝ աննկարագրելի, վստահ են հին երևանցիները:
Գիտնականների միջազգային թիմը պարզել է, որ սոցիալական ցանցերի օգտագործումը հանգեցրել է դեպրեսիվ և տագնապային խանգարումների աճին: Աշխատանքի արդյունքները հրապարակվել են American Economic Review-ում:
Տաք շոկոլադ, ինչպես սրճարանում:
Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:
Բաղադրատոմսը՝ Dr. Живаго սրճարանի սու-շեֆ Ալեքսանդր Միշինի կողմից: