Ձկնկիթով կանապե
Բաղադրիչները՝
- 300 գ ցորենի ալյուրից պատրաստած հաց
- 3 ճ.գ. ձկնկիթ
- 2 հատ խաշած ձու
- 6 ճ.գ. կարագ
- 1/2 հատ կիտրոն
- 1/4 փունջ կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
Խաշած ձվերն օղակաձև կտրատեք:
Հացը կտրատեք, դրանցից օղակներ առանձնացրեք: Հացի օղակներին քսեք կարագի մի մասը, վրան տեղադրեք ձվի օղակները:
Ձվերի օղակների կողքին մնացած փափկեցրած կարագից 5մմ բարձրության եզրեր արեք: Ձվի օղակի կենտրոնում լցրեք ձկնկիթը:
Կանապեն զարդարեք կիտրոնի կտորներով ու կանաչ սոխով: