Բաժիններ՝

Ձկնկիթով կանապե

Բաղադրիչները՝

  • 300 գ ցորենի ալյուրից պատրաստած հաց
  • 3 ճ.գ. ձկնկիթ
  • 2 հատ խաշած ձու
  • 6 ճ.գ. կարագ
  • 1/2 հատ կիտրոն
  • 1/4 փունջ կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Խաշած ձվերն օղակաձև կտրատեք:

Հացը կտրատեք, դրանցից օղակներ առանձնացրեք: Հացի օղակներին քսեք կարագի մի մասը, վրան տեղադրեք ձվի օղակները:

Կարդացեք նաև

Ձվերի օղակների կողքին մնացած փափկեցրած կարագից 5մմ բարձրության եզրեր արեք: Ձվի օղակի կենտրոնում լցրեք ձկնկիթը:

Կանապեն զարդարեք կիտրոնի կտորներով ու կանաչ սոխով:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս