Ինչ պատրաստել պահածոյացված թունա ձկից:
Հնդկական խոհանոցից ոգեշնչված ուտեստ։ Նման յոգուրտը կարելի է մատուցել ոչ միայն նախաճաշին, այլ նաև որպես աղանդեր:
Իրար կողքի շարել բեկոնի 4 շերտ, վրան հավի կրծքամիս դնել: Կրծքամսի վրա ստացված միջուկից տարածել, ռուլետի նման փաթաթել։ Ծածկել բեկոնով։
Նախ պատրաստել միջուկը՝ խառնել ընդեղենը, ավելացնել սոխառածը, թահինն ու համեմունքը, թողնել սառչի։
Պատրաստի հավի փափկամիսը, բանջարեղենը, լոբին ու կանաչեղենը լցնել լավաշի կամ պիտայի վրա և կիսով չափ ծալել:
Սպանախին ավելացնել սերուցքը, պանիրը, խառնել և եփել 2-3 րոպե։
Ռուս լրագրող և Ռուսաստանի գլխավոր գուրմաններից մեկի՝ Ալյոնա Դոլեցկայայի կարծիքով՝ հացն ու ձուն սկիզբն են, այդ իսկ պատճառով նա սիրում է իր օրը սկսել դրանցով։ Ալյոնան շատ է սիրում խաշած ձու, որ հիանալի լրացնում է առավոտյան սենդվիչները:
Մատուցելիս հավի թափանցիկ արգանակը լցնել ամանների մեջ, պղպեղ ցանել և շաղ տալ մանր կտրատած կանաչիներ:
Առանձին ամանների մեջ խառնել աղցանի և սոուսի բաղադրիչները, միացնել, խառնել, մատուցել։
«Խուրմա» լատիներեն նշանակում է «աստվածների սնունդ», և դա զարմանալի չէ:
Scrocchiarella-ի շեֆ-խոհարար Ալեսսիո Ջինիի բաղադրատոմսը կապահովի էներգիայով ողջ օրվա ընթացքում:
Նախաճաշի 3 բաղադրատոմս անշտապ հանգստյան օրերի համար:
Խառնել աղցանի և սոուսի բաղադրիչները և մատուցել։
Գունեղ, սեզոնային ուտեստ՝ թարմ բանջարեղենով. սա հիանալի տարբերակ է թեթև ճաշի կամ ընթրիքի համար:
Մանդարինի կոնֆիտյուրով շոկոլադե ֆոնդանի բաղադրատոմսը՝ Beer Pairing ռեստորանի շեֆ-խոհարար Սերգեյ Գորյունովից:
Սոխը կիսաօղակների կտրատել: Մեծ կաթսայի մեջ կարագ և բուսայուղ լցնել, դնել կրակին, զանգվածը հասցնել եռման։ Եռալուց հետո կրակն ուժեղացնել և ավելացնել սոխը, տապակել։
Բանջարեղենով սամոսաների բաղադրատոմսը՝ Tajj Mahal ռեստորանի շեֆ-խոհարարի կողմից:
Խմորիչը խառնել գոլ (ոչ տաք) կաթի հետ և թողնել 5 րոպե տաք տեղում, մինչև խմորիչը սկսի փրփրել։
Շոկոլադով և նուշով բրաունի:
Հելոուինն ավարտվեց, բայց դդմի սեզոնը շարունակվում է: Շարունակում ենք ճաշատեսակներ պատրաստել ամենաաշնանային բանջարեղենից։ Այս անգամ փորձում ենք դդումի հաց:
Թոստերը, թերևս, առավոտյան նախաճաշի ամենասիրելի տարբերակն են շատերի համար: Elle.ru-ն հավաքել է երեք ոչ սովորական, համեղ և առողջարար տարբերակ։
Փլավն ազգային ուզբեկական ուտեստ է, որը սիրում են շատերը, բայց ոչ բոլորն են պատրաստ մի քանի ժամ տրամադրել այն ավանդական բաղադրատոմսով պատրաստելու համար:
Հյութալի քաղցր միջուկ ներքևում և խմորի բարակ շերտ վերևում. դեղձով կոբլերը ԱՄՆ-ի հարավի բնակիչների ամենասիրելի կարկանդակն է:
Տոների նախաշեմին հաճախ է ցանկություն առաջանում նոր քաղցրավենիքներ փորձելու։ Elle.ru-ն առաջարկում է Matcha Forest ապրանքանիշի համեղ և առողջարար կոնֆետների պարզ բաղադրատոմսը: Տրյուֆելների համար ավելի լավ է օգտագործել խոհարարական մատչա. աղանդերը կդառնա նուրբ:
Սկանդինավյան երկրներում գոյություն ունի «հարմարավետ սնունդ» տերմինը. սովորաբար դրանք նոստալգիկ և սենտիմենտալ հիշողություններ արթնացնող ուտեստներ են:
Տապակը դնել միջին ջերմության վրա, ձիթապտղի յուղը տաքացնել: Տապակել սխտորը՝ հաճախակի խառնելով: Սխտորը պետք է կարամելագույն երանգ ձեռք բերի:
Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի հատապտուղներից և հազարից:
Բանջարեղենը կտրատել խորանարդիկների, սոխն ու գազարը տապակել ձեթով, ավելացնել կարմիր պղպեղը, լոլիկի սոուսն ու դդմիկները։
Կաթը՝ սխտորով Այս ըմպելիքը կօգնիմեկ գիշերվա ընթացքում ոտքի կանգնել: Տաք կաթին ավելացրեք սխտորի հյութի 10 կաթիլ և ըմպել: Ազնվամորի + լոտենի Թեյ պատրաստեք լորենու չոր ծաղիկներից, վրան ավելացրեք չոր հատապտուղներ և ազնվամորու տերևներ։ Թողեք թրմվի 30 րոպե։ Թաք կաթ և հանքային ջուր Եթե հազում եք, տաք կաթին ավելացրեք հանքային ջուր: Նման ըմպելիքը կօգնի դուրս հանել […]
ELLE-ը հավաքել է ամենահայտնի ուտեստները, որոնք ֆրանսիացի մայրիկները պատրաստում են իրենց երեխաների համար: