Բաժիններ՝

Գազարով ու ելակով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • 6 հատ գազար
  • 300 գ ելակ
  • 3 ճ.գ. ձիթապտղի ձեթ
  • 1 ճ.գ. կիտրոնի հյութ
  • 1 ճ.գ. կտրտած պատրինջ (мелисса)
  • 1 ճ.գ. լայմի քերած կեղև

Պատրաստման եղանակը

Գազարը տաշեղաձև կտրատեք: Ելակները կիսեք:

Սոուսի համար ձեթը կիտրոնի հյութի ու պատրինջի հետ հարեք:

Կարդացեք նաև

Ելակը խառնեք գազարին, լցրեք աղցանամանի մեջ:

Մատուցելիս աղցանի վրա լցրեք սոուսն ու լայմի քերած կեղևը:

Տեսանյութեր

Լրահոս