Բաժիններ՝

Պանրով ու շպրոտով կանապե

Բաղադրիչները՝

  • 300 գ պինդ պանիր
  • 200 գ կաթնաշոռ
  • 100 գ շպրոտ
  • 50 գ կարագ
  • 6 հատ մարինացված կորնիշոն
  • 1/2 հատ կիտրոն
  • 1/2 փունջ կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը խորանարդաձև կտրատեք:

Կաթնաշոռը խառնեք շպրոտի ու կարագի հետ, բլենդերով հարեք:

Կարդացեք նաև

Վերցրեք պանրի մի կտոր, վրան քսեք պանրա-շպրոտային զանգվածից, ծածկեք պանրի երկրորդ կտորով:

Ստացված սենդվիչների վրա լցրեք պանրա-շպրոտային զանգվածի մնացած մասը: Զարդարեք կտրտած կիտրոնով, կտրտած մարինացված կորնիշոններով և կանաչու ճյուղով:

Կանապեն կարող եք զարդարել ձեռքի տակ եղած ցանկացած կանաչիով: Կարևորն այն է, որ այն իր համով համահունչ լինի կանապեի բաղադրիչներին:

Տեսանյութեր

Լրահոս