Բաժիններ՝

Անանասով բլանմանժե

Բաղադրիչները՝

  • 250 գ կաթնաշոռ
  • 100 գ թթվասեր
  • 100 մլ կաթ
  • 2 օղակ պահածոյացված անանաս
  • 1 ճ.գ. արագ լուծվող ժելատին
  • 50 գ շաքարի փոշի
  • 8 գ. վանիլային շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Կաթի մեջ լցրեք ժելատինը, 10 րոպե թողեք՝ փքվի: Ապա պահեք ջրի գոլորշու վրա, խառնելով՝ ժելատինը հասցրեք ամբողջությամբ լուծվելուն:

Կաթնաշոռը խառնեք թթվասերի, շաքարի փոշու և վանիլային շաքարավազի հետ: Միքսերով հարեք մինչև միատարր զանգված ստանալը:

Կարդացեք նաև

Կաթնաշոռի զանգվածին ավելացրեք ժելատինով կաթն ու խառնեք:

Անանասի օղակները մանր խորանարդաձև կտրատեք:

Անանասները լցրեք կաթնաշոռային զանգվածի մեջ: Խառնեք:

Ստացված զանգվածը լցրեք սիլիկոնային ֆորմաների մեջ ու տեղադրեք սառնարանում մինչև ամբողջությամբ սառչի:

Սառնարանից հանելուց հետո զգուշությամբ ֆորմաների միջից հանեք կաթնաշոռային բլանմանժեն ու մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս