Գունեղ, սեզոնային ուտեստ՝ թարմ բանջարեղենով. սա հիանալի տարբերակ է թեթև ճաշի կամ ընթրիքի համար:
Մանդարինի կոնֆիտյուրով շոկոլադե ֆոնդանի բաղադրատոմսը՝ Beer Pairing ռեստորանի շեֆ-խոհարար Սերգեյ Գորյունովից:
Սոխը կիսաօղակների կտրատել: Մեծ կաթսայի մեջ կարագ և բուսայուղ լցնել, դնել կրակին, զանգվածը հասցնել եռման։ Եռալուց հետո կրակն ուժեղացնել և ավելացնել սոխը, տապակել։
Բանջարեղենով սամոսաների բաղադրատոմսը՝ Tajj Mahal ռեստորանի շեֆ-խոհարարի կողմից:
Խմորիչը խառնել գոլ (ոչ տաք) կաթի հետ և թողնել 5 րոպե տաք տեղում, մինչև խմորիչը սկսի փրփրել։
Շոկոլադով և նուշով բրաունի:
Հելոուինն ավարտվեց, բայց դդմի սեզոնը շարունակվում է: Շարունակում ենք ճաշատեսակներ պատրաստել ամենաաշնանային բանջարեղենից։ Այս անգամ փորձում ենք դդումի հաց:
Թոստերը, թերևս, առավոտյան նախաճաշի ամենասիրելի տարբերակն են շատերի համար: Elle.ru-ն հավաքել է երեք ոչ սովորական, համեղ և առողջարար տարբերակ։
Փլավն ազգային ուզբեկական ուտեստ է, որը սիրում են շատերը, բայց ոչ բոլորն են պատրաստ մի քանի ժամ տրամադրել այն ավանդական բաղադրատոմսով պատրաստելու համար:
Հյութալի քաղցր միջուկ ներքևում և խմորի բարակ շերտ վերևում. դեղձով կոբլերը ԱՄՆ-ի հարավի բնակիչների ամենասիրելի կարկանդակն է:
Տոների նախաշեմին հաճախ է ցանկություն առաջանում նոր քաղցրավենիքներ փորձելու։ Elle.ru-ն առաջարկում է Matcha Forest ապրանքանիշի համեղ և առողջարար կոնֆետների պարզ բաղադրատոմսը: Տրյուֆելների համար ավելի լավ է օգտագործել խոհարարական մատչա. աղանդերը կդառնա նուրբ:
Սկանդինավյան երկրներում գոյություն ունի «հարմարավետ սնունդ» տերմինը. սովորաբար դրանք նոստալգիկ և սենտիմենտալ հիշողություններ արթնացնող ուտեստներ են:
Տապակը դնել միջին ջերմության վրա, ձիթապտղի յուղը տաքացնել: Տապակել սխտորը՝ հաճախակի խառնելով: Սխտորը պետք է կարամելագույն երանգ ձեռք բերի:
Սոուսը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի հատապտուղներից և հազարից:
Բանջարեղենը կտրատել խորանարդիկների, սոխն ու գազարը տապակել ձեթով, ավելացնել կարմիր պղպեղը, լոլիկի սոուսն ու դդմիկները։
Կաթը՝ սխտորով Այս ըմպելիքը կօգնիմեկ գիշերվա ընթացքում ոտքի կանգնել: Տաք կաթին ավելացրեք սխտորի հյութի 10 կաթիլ և ըմպել: Ազնվամորի + լոտենի Թեյ պատրաստեք լորենու չոր ծաղիկներից, վրան ավելացրեք չոր հատապտուղներ և ազնվամորու տերևներ։ Թողեք թրմվի 30 րոպե։ Թաք կաթ և հանքային ջուր Եթե հազում եք, տաք կաթին ավելացրեք հանքային ջուր: Նման ըմպելիքը կօգնի դուրս հանել […]
ELLE-ը հավաքել է ամենահայտնի ուտեստները, որոնք ֆրանսիացի մայրիկները պատրաստում են իրենց երեխաների համար:
Ասում են՝ ճաշատեսակի արտաքին տեսքը նույնքան կարևոր է, որքան նրա համը։
Բաղադրատոմսը՝ KALABASA-ի բրենդ շեֆ-խոհարար Ստանիսլավա Կորմանովսկայայից:
Դնել 200 աստիճան ջեռոցը և եփել 20 րոպե:
«Ձվածեղը» դնել հացի վրա, զարդարել մոցարելլայի շերտերով, օրեգանո շաղ տալ և մատուցել:
«Публика» նախագծի համասեփականատեր Յուլիա Սելյակովայի բաղադրատոմսը:
Խորը տապակի մեջ տաքացնել յուղը: Տապակել սոխն ու սխտորը՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:
Չիչխանը և շաքարավազը հարել բլենդերով:
Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։
Կարամելը պատրաստելու համար շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, լցնել 2 ճ/գ սառը ջուր և հասցնել եռման աստիճանի: Ավելացնել լիկյորը: Օշարակը լցնել ջերմակայուն կաղապարների մեջ և թողնել՝ սառչի:
Բադի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Պաշտետ՝ պատրաստված սպիտակ լոբուց:
Սպանախով և պանրով սենդվիչներ՝ արագ նախուտեստի համար:
Ծաղկակաղամբը, կարմիր սոխը և խնձորը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, համեմել աղով և պղպեղով: