Բաժիններ՝

Խոզապուխտով կարկանդակներ

Բաղադրիչները՝

  • 700 գ շերտավոր խմոր
  • 450 գ խոզապուխտ
  • 300 գ քերած չոր պանիր
  • 2 հատ ձու
  • 4 ճ.գ. կտրտած կանաչ սոխ
  • 1 ճ.գ. կտրտած սխտոր
  • 1/2 թ.գ. չորացրած ռեհան

Պատրաստման եղանակը

Միջուկի համար խոզապուխտը տաշեղաձև կտրատեք:

Քերած պանիրն ու կտրտած խոզապուխտը խառնեք մեկ ձվի, սոխի, սխտորի ու ռեհանի հետ:

Կարդացեք նաև

Խմորը 0,5 սմ հաստությամբ բացեք և ուղղանկյունաձև կտրատեք:

Խմորի յուրաքանչյուր ուղղանկյունու մի կողմում 2-ական ճ.գ. միջուկ լցրեք, խմորի ծայրերին հարած ձվաջուր քսեք, ծածկեք խմորի մյուս ծայրով, սեղմեք ծայրերից:

Կարկանդակների երեսին էլ հարած ձվաջուր քսեք:

Կարկանդակները տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը:

Տեսանյութեր

Լրահոս