Դիետիկ կոնֆետներ «Բաունտի»՝ առանց շաքարավազի
Բաղադրիչներ
1. Կոկոսի քերուկ – 1/2 բաժակ
2. Անյուղ չոր կաթ – 2 ճ/գ
3. Ջուր – 2 ճ/գ
4. Մեղր – 1 ճ/գ
5. Դառը շոկոլադ – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել կոկոսի քերուկը չոր կաթի հետ:
2. Ավելացնել այնքան մեղր և ջուր, որպեսզի հնարավոր լինի կոնֆետներ ձևավորել:
3. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, վրան լցնել հալեցրած շոկոլադ:
4. Տեղավորել սառցարանի մեջ, մինչև շոկոլադի սառչելը: Պահպանել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը