Բաժիններ՝

Դիետիկ կոնֆետներ «Բաունտի»՝ առանց շաքարավազի

Բաղադրիչներ

1. Կոկոսի քերուկ – 1/2 բաժակ

2. Անյուղ չոր կաթ – 2 ճ/գ

3. Ջուր – 2 ճ/գ

4. Մեղր – 1 ճ/գ

5. Դառը շոկոլադ – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել կոկոսի քերուկը չոր կաթի հետ:

2. Ավելացնել այնքան մեղր և ջուր, որպեսզի հնարավոր լինի կոնֆետներ ձևավորել:

3. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, վրան լցնել հալեցրած շոկոլադ:

4. Տեղավորել սառցարանի մեջ, մինչև շոկոլադի սառչելը: Պահպանել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս