Բաժիններ՝

Գերմանական հարսանեկան ապուր

Բաղադրիչներ

1. Աղացած միս – 500 գ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Կարմիր պղպեղ – 1 հատ

4. Գազար – 2 հատ

5. Դդմիկ – 1 հատ

6. Կարտոֆիլ – 4 հատ

7. Մաղադանոս, համեմ – մեկական փունջ

8. Նեխուրի արմատ – 200 գ

9. Սմբուկ – 1 հատ

10. Լապշա – 100

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրել բանջարեղենը, կտրատել:

2. Մանր կտրատել կանաչին:

3. Աղացած մսին ավելացնել աղ և պղպղեղ, ձևավորել կոլոլակներ:

4. Բանջարեղենը լցնել արգանակի մեջ:

5. Ավելացնել լապշան:

6. Ավելացնել կանաչին և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս