Գերմանական հարսանեկան ապուր
Բաղադրիչներ
1. Աղացած միս – 500 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Կարմիր պղպեղ – 1 հատ
4. Գազար – 2 հատ
5. Դդմիկ – 1 հատ
6. Կարտոֆիլ – 4 հատ
7. Մաղադանոս, համեմ – մեկական փունջ
8. Նեխուրի արմատ – 200 գ
9. Սմբուկ – 1 հատ
10. Լապշա – 100
Պատրաստման եղանակը
1. Մաքրել բանջարեղենը, կտրատել:
2. Մանր կտրատել կանաչին:
3. Աղացած մսին ավելացնել աղ և պղպղեղ, ձևավորել կոլոլակներ:
4. Բանջարեղենը լցնել արգանակի մեջ:
5. Ավելացնել լապշան:
6. Ավելացնել կանաչին և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը