Բաժիններ՝

Խոզի միսը՝ վրացական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս – 1 կգ

2. Աղ – 1 թ/գ

3. Մեղր – 1 ճ/գ

4. Համեմ – 1 փունջ

5. Խմելի-սունելի – 2 ճ/գ

6. Թթվասեր – 4 ճ/գ

7. Կիտրոն – 0.5 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը լվանալ, չորացնել, կտրատել: Քամել կիտրոնի հյութը: Վերցնել մարինադի համար նախատեսված թասը և այնտեղ լցնել բոլոր բաղադրիչները, բացի թթվասերից:

2. Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել ձեռքով, ծածկել սննդային թաղանթով և 2-3 ժամով ուղարկել սառնարան: Մարինացված մսին ավելացնել թթվասերը և լավ խառնել:

3. Միսը շարել տապակի մեջ և այն պատրաստել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Թողնել ջեռոցում 1 ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս