Բաժիններ՝

Թեթև աղցան ծաղկակաղամբով, լոլիկով և արտասովոր սոուսով

Բաղադրիչներ

1. Ծաղկակաղամբ – 1 կգ

2. Լոլիկ – 2 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

Սոուսի համար՝

1. Թթվասեր – 150 գ

2. Մանանեխ – 1 թ/գ

3. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ծաղկակաղամբը մանրացնել, լցնել եռացող ջրի մեջ, եփել 3-4 րոպե: Այնուհետև քամել և սառեցնել:

2. Պատրաստել սոուսը՝ խառնելով անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները:

3. Լոլիկը կտրատել, սոխը բարակ շերտատել:

4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, լցնել սոուսը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս