Լավագույն աղցանը՝ ձեր կազմվածքի համար:
Տորթ՝ առանց ձվերի. խմորը ստացվում է շատ թաց:
Շոկոլադե կրեմ-գանաշ՝ տորթերի և կեքսերի համար:
Ձմերուկի ժելե՝ ամառային շոգ օրերի համար:
Արագ ուտեստ՝ ընդամենը երեք բաղադրիչներից:
Բաղադրիչներ 1. Կանաչ լոբի – 300 գ 2. Սոխ – 1 գլուխ 3. Թարմ լոլիկ – 2-3 հատ 4. Սխտոր – 1 պճեղ 5. Ձու – 2 հատ 6. Կանաչի 7. Ընկույզ Պատրաստման եղանակը 1. Կանաչ լոբին խաշել: 2. Սոխը տապակել, ավելացնել լոբին: 3. Այնուհետև մի փոքր ավելացնել այն ջրից, որում խաշվել է լոբին: 4. […]
Դիետիկ կոտլետներ՝ հավի մսով:
Օգտակար սոուս՝ մայոնեզը փոխարինելու համար:
Անուշահամ հավ՝ միջերկրածովյան բաղադրատոմսով. համն ապահովում է սոուսը:
Ելակով իտալական տարտ. անմոռանալի համ:
Դիմավորում ենք ամառը. բանանով և ելակով տնական պաղպաղակ:
Մեղրով թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար:
Կարտոֆիլով կոտլետներ. բաղադրատոմսը հատկապես դուր կգա բուսակերներին:
Պանրային նախուտեստ՝ տոնական սեղանի համար
Խմորը գրտնակել, թխվածքաբլիթներ ձևավորել և թխել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:
Տնական բատոն՝ ընդամենը 30 րոպեում:
Արագ նախուտեստ վարունգով, սխտորով և սամիթով:
Ջեմով ռուլետ՝ հասանելի բաղադրիչներից:
Սովորում ենք պատրաստել իսկական «Կարբոնարա» սոուս:
Նուրբ վանիլային կեքս, որից որևէ մեկը չի հրաժարվի:
Ձվեր հարել շաքարավազի հետ: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել:
Ռոստովյան տորթ՝ ամենամտերիմների համար:
Հնդկաձավարով և բանանով քաղցր շիլա:
Պանրով և խոզապուխտով նախաճաշ՝ ուելսական բաղադրատոմսով:
Համեղ և օգտակար նախաճաշ՝ ամբողջ ընտանիքի համար:
Թաթարական պիրոգ. հատկապես համեղ է խմորը:
Այսպիսի կոտլետ դեռ չեք փորձել:
Ընտանիքը գոհ կմնա. խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում:
Սոուս սացեբելի. Վրաստանի վառ համը:
Հրուշակագործ Լիզ Ջոյի համար, որը բնակվում է Կալիֆորնիայում, թխվածքաբլիթներ թխելը չի սահմանափակվում խմորը պատրաստելով, ֆիգուրներ կտրելով և դրանք ջեռոցը դնելով: