Քրեքերը և 1 ճ/գ նութելան հարել բլենդերով: Ավելացնել 3 ճ/գ պնդուկ և շարունակել հարել: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և հարթեցնել: Դնել սառնարանը:
Մյուս մթերքները նույնպես կտրատել, լցնել աղցանին, ավելացնել եգիպտացորենը:
Սմբուկները տապակել, այնուհետև՝ սոխը:
Սմբուկները դնել կաղապարի մեջ, յուրաքանչյուրի վրա սխտոր դնել:
Բրոկոլին քամել, ավելացնել մանր կտրատված բուլղարական պղպեղը և ձիթապտուղները:
Հավի աղացած միսը խառնել կաթի հետ և կես ժամ դնել սառնարանը, այնուհետև ավելացնել համեմունքները և խառնել: Խոհարարական ներարկիչը լցնել ստացված զանգվածով, ծայրը 1.5-2 սմ տրամագծով կտրել:
Ձուկը՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով. այն կդառնա տոնական սեղանի լավագույն ուտեստը:
Մրգային աղանդեր՝ նման Տիրամիսուին:
Հատապտղային սմուզի՝ ամենաշոգ օրերի համար:
Կաթը տաքացնել, ավելացնել շաքարավազը և կակաոն: Լավ խառնել և հասցնել եռման:
Թթվասերով բլիթներ՝ տատիկի բաղադրատոմսով:
Կաթնային թարմացնող կոկտեյլ՝ պաղպաղակով և ելակով:
Հավի նուրբ միս՝ ձվի և տոմատի սոուսով:
Աղանդեր-պաղպաղակ՝ բանանով և ընկույզով:
Խնձորով իռլանդական կարկանդակ:
Ֆրանսիական դասական աղանդեր՝ շոկոլադե Կլաֆուտի:
Իտալական աղցան՝ «Ռոմանտիզմ երկուսի համար»:
Տաք բուտերբրոդի լավագույն բաղադրատոմսը:
Բլենդերով հարել փափկեցված բանանը, մեղրը և կեֆիրը: Աղանդերին պետք չէ շաքարավազ ավելացնել:
Մսով կարկանդակ՝ «Ավելի հեշտ չի լինում»:
Սուպեր օգտակար քունջութի կաթ:
Հավով այս ուտեստի պատրաստումը շատ ժամանակ և էներգիա չի խլի:
Իտալական ապուր՝ սնկով և ոսպով:
Բանանային հրաշք. թխվածքաբլիթներ՝ ընդամենը 20 րոպեում:
Փախլավայի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը. ստացվում է շատ հյութալի:
Լյարդը՝ պանրային սոուսով. հաճելի ընթրիք:
Ամառային լավագույն աղանդերը՝ ելակով տիրամիսու:
Դրանից հետո ելակները շարել կաղապարի մեջ և դնել 35-45 աստիճան ջեռոցը և թողնել այնքան, որ հատապտուղների մակերեսը լավ չորանա, բայց ելակները չկորցնեն իրենց առաձգականությունը:
Ֆրանսիական, ավելի ճիշտ՝ Պրովանսի այս ուտեստը պատրաստելը շատ հեշտ է:
Տապակած կարտոֆիլի լավագույն բաղադրատոմսը՝ Հռոմից: