Բաժիններ՝

Շոգեխաշված միս՝ մանանեխով և թթվասերով

Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս կամ տավարի միս – 500 գ

2. Թթվասեր – 150 գ

3. Ջուր կամ արգանակ – 1 բաժակ

4. Սոխ – 2 հատ

5. Մանանեխ – 1 ճ/գ

6. Ալյուր – 1 ճ/գ

7. Աղ, սև և կարմիր պղպեղներ

8. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը շերտատել, տապակել բուսայուղով: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, ավելացնել մսին, խառնել և տապակել:

2. Ավելացնել ալյուրը և շատ արագ խառնել: Լցնել տաք ջուրը և շոգեխաշել մոտ 50 րոպե, ավելացնել համեմունքները:

3. Մսի վրա լցնել մանանեխի և թթվասերի խառնուրդը և եփել այն ևս 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս