Իտալական աղցան՝ խոզապուխտով, պաստայով և պանրով
Բաղադրիչներ
1. Պաստա – 400 գ
2. Խոզապուխտ – 300 գ
3. Կոնսերվացված եգիպտացորեն – 300 գ
4. Պանիր – 200 գ
5. Լոլիկ – 2 հատ
6. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ
7. Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
1. Աղ արած ջրում եփել պաստան, ջուրը թափել, թողնել, որ պաստան սառչի:
2. Լոլիկը և պղպեղը խորանարդաձև կտրատել, բարակ շերտատել խոզապուխտը, խոշոր քերիչով քերել պանիրը:
3. Բոլոր բաղադրիչները խառնել թասի մեջ, լցնել եգիպտացորենը: Ավելացնել մայոնեզը, լավ խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը