Նիհարեցնող աղցան՝ ընթրիքին վայելելու համար:
Ֆրանսիական սենդվիչներ. ոչ վնասակար և շատ համեղ:
Ձվերը թեթևակի հարել, ավելացնել թթվասերը, արևածաղկի ձեթը և լավ խառնել:
Շատ համեղ նախաճաշ նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում:
Հավով ապուրի լավագույն բաղադրատոմսը:
Բանան, ընկույզ և 10 րոպե. ահա այն, ինչ հարկավոր է այս աղանդերը պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսով սունկը ստացվում է հյութեղ և անուշաբույր:
Ամենահեշտ տորթը, որ կարելի է պատկերացնել. խառնում ենք և թխում:
Կաթնաշոռ, շոկոլադ, 4 ձու. այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է քաղցր գլուխգործոցի համար:
Ուտեստը պատրաստելու համար բազմաեփի մեջ պետք է բրինձ լցնել, դնել հավի մի քանի կտոր, ավելացնել ջուր և համեմունքներ:
Նախաշաճ, որից գոհ կմնա ամբողջ ընտանիքը:
Խտացրած կաթին ավելացնել կակաոն, խառնել, այնուհետև լցնել սերուցքը և կրկին խառնել:
Ստացված զանգվածը դնել ջրային գոլորշու վրա (ջուրը պետք է եռա) և հարել 10-15 րոպե: Պետք է ստացվի սպիտակ, փրփրուն զանգված:
Կարտոֆիլով կոտլետներ՝ անակնկալ միջուկով:
Շոկոլադե սմուզի՝ գետնանուշի մածուկով:
Շոկոլադե համեղ տորթ, որի պատրաստման համար կպահանջվի 20 րոպե:
Շնիցել՝ պանրով. աստվածային կերակուր:
Համեղ և վառ սենդվիչներ՝ կիվիով, պանրով և սխտորով:
Ֆրանսիական լավագույն աղցաններից մեկը՝ գազարով և պանրով:
Իտալական այս բաղադրատոմսը իսկական ձեռքբերում է:
Սունկը շերտատել, տապակել բուսայուղով: Ավելացնել մանր կտրատված սոխը:
Ամենահետաքրքիր կոտլետները՝ պատրաստված բազուկից:
Թաբուլե աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը:
Ընտանիքը կասի շնորհակալություն. շոգեխաշած հավը՝ սնկով:
Ավելի համեղ, քան տատիկն է պատրաստում. կարկանդակների լավագույն բաղադրատոմսը:
Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները:
Հյութեղ, անուշաբույր, անմոռանալի համով կարտոֆիլ՝ պորտուգալական բաղադրատոսով:
Նրբահամ աղցան՝ գազարով և սնկով:
Տորթի ավելի հեշտ բաղադրատոմս հնարավոր չէ պատկերացնել:
Պրասը օղակաձև կտրատել: Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել պրասը և սոխը՝ մինչև ոսկեգունեն: