Elle.ru-ն ներկայացնում է ըմպելիքների հետաքրքիր տարբերակներ նրանց համար, ովքեր, չգիտես ինչու, որոշել են կրճատել դասական սուրճի օգտագործումը կամ ամբողջովին հրաժարվել դրանից, բայց ցանկանում են առույգ մնալ:
Սպիտակուցային ըմպելիքներն օգտակար են, քանի որ դրանք շատ ցածր կալորիականություն ունեն, դրանց բաղադրության մեջ մտնող սպիտակուցային միացությունները ճարպերի չեն վերածվում, այլ նպաստում են մկանային զանգվածի զարգացմանը: Խմիչքի ցածր կալորիականության և մեծ քանակությամբ մանրաթելերի շնորհիվ արագ առաջանում է «հագեցածության» զգացողություն:
Խնձորով մուս. աղանդեր, որը չի գիրացնի:
Եթե չեք սիրում հնդկաձավար, փորձեք այս բաղադրատոմսը:
Բանջարեղենային աղցան՝ պեստո սոուսով:
Նռան թեյ՝ սառույցով և առանց շաքարավազի:
Թխվածքաբլիթներ իսկական գուրմանների համար:
Խմորը պատրաստելու համար խառնել փափուկ կարագը, աղը, հարած ձվերը և ալյուրը, հունցել:
Շոկոլադե աղանդեր՝ ամենազբաղված կանանց համար:
Մարինացված կաղամբ՝ ընդամենը 2 ժամում:
Հաց՝ առանց ալյուրի, հնդկաձավարով, ընկույզով և արևածաղկի սերմերով. օրվա համեղ սկիզբը:
Շարլոտկա՝ մուրաբայով. իդեալական տարբերակ ընտանեկան երեկոների համար:
Շքեղ շերտավոր աղցան՝ սնկով և հավով:
Հարած մեղր. այսպիսի կրեմ դեռ չեք համտեսել:
Բաղադրատոմս, որից հետո կսիրեք բրինձ պատրաստել:
Պատրաստում ենք վարսակից թխվածքաբլիթներ՝ առանց ալյուրի, ձվի և կարագի:
Շվեդական կեքս. խոնավ, անուշաբույր… կարելի է անվերջ գովել:
Իդեալական սպիտակ ջնարակ՝ վանիլային տորթերի համար:
Նուրբ թխվածքաբլիթներ՝ հատապտուղներով և կիտրոնի հաճելի բույրով:
Ժելատինը լցնել կիտրոնային զանգվածի վրա, եփել 5 րոպե և լցնել կաղապարի մեջ: Սառեցնել 2 ժամ և կարելի է համտեսել:
Կարտոֆիլով կոտլետ՝ շվեյցարական բաղադրատոմսով:
Թարմացնող աղցան կաղամբով և շատ օրիգինալ բաղադրիչով:
Լցոնված ձկան լավագույն բաղադրատոմսը:
Տնական համեղ տորթ, որը կգնահատեն շոկոլադի սիրահարները:
Սեզոնի լավագույն բաղադրատոմսը. թթու վարունգ:
Նման ուտեստ դեռ չեք պատրաստել. շոկոլադե հալած պանիր:
Իդեալական կազմվածքի համար. ցածր կալորիականությամբ ապուր:
Արագ նախաճաշ. 10 րոպե և կաթնաշոռային ձվածեղը պատրաստ է:
Կակաչի սերմերը մի քանի րոպե լցնել եռացրած ջրի մեջ:
Խնձորով կարկանդակի պատրաստման ամենապարզ բաղադրատոմսը. 20 րոպե, և պատրաստ է: