Բաժիններ՝

Պարզ, բայց իդեալական նախաճաշ ամբողջ ընտանիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Անյուղ կաթնաշոռ – 500 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Սպիտակաձավար – 5 ճ/գ
4. Փխրեցուցիչ – 1 ճ/գ
5. Չամիչ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:

Կարդացեք նաև

2. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, բացի ձվի սպիտակուցներից:

3. Սպիտակուցները առանձին հարել մեկ պտղունց աղով:

4. Հարած սպիտակուցները զգուշությամբ խառնել կաթնաշոռային զանգվածին, ավելացնել չամիչը:

5. Լցնել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ, թխել 45 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս