
Պարզ, բայց իդեալական նախաճաշ ամբողջ ընտանիքի համար

Բաղադրիչներ
1. Անյուղ կաթնաշոռ – 500 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Սպիտակաձավար – 5 ճ/գ
4. Փխրեցուցիչ – 1 ճ/գ
5. Չամիչ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:
2. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, բացի ձվի սպիտակուցներից:
3. Սպիտակուցները առանձին հարել մեկ պտղունց աղով:
4. Հարած սպիտակուցները զգուշությամբ խառնել կաթնաշոռային զանգվածին, ավելացնել չամիչը:
5. Լցնել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ, թխել 45 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը