Կաթը՝ սխտորով Այս ըմպելիքը կօգնիմեկ գիշերվա ընթացքում ոտքի կանգնել: Տաք կաթին ավելացրեք սխտորի հյութի 10 կաթիլ և ըմպել: Ազնվամորի + լոտենի Թեյ պատրաստեք լորենու չոր ծաղիկներից, վրան ավելացրեք չոր հատապտուղներ և ազնվամորու տերևներ։ Թողեք թրմվի 30 րոպե։ Թաք կաթ և հանքային ջուր Եթե հազում եք, տաք կաթին ավելացրեք հանքային ջուր: Նման ըմպելիքը կօգնի դուրս հանել […]
ELLE-ը հավաքել է ամենահայտնի ուտեստները, որոնք ֆրանսիացի մայրիկները պատրաստում են իրենց երեխաների համար:
Ասում են՝ ճաշատեսակի արտաքին տեսքը նույնքան կարևոր է, որքան նրա համը։
Բաղադրատոմսը՝ KALABASA-ի բրենդ շեֆ-խոհարար Ստանիսլավա Կորմանովսկայայից:
Դնել 200 աստիճան ջեռոցը և եփել 20 րոպե:
«Ձվածեղը» դնել հացի վրա, զարդարել մոցարելլայի շերտերով, օրեգանո շաղ տալ և մատուցել:
«Публика» նախագծի համասեփականատեր Յուլիա Սելյակովայի բաղադրատոմսը:
Խորը տապակի մեջ տաքացնել յուղը: Տապակել սոխն ու սխտորը՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:
Չիչխանը և շաքարավազը հարել բլենդերով:
Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։
Կարամելը պատրաստելու համար շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, լցնել 2 ճ/գ սառը ջուր և հասցնել եռման աստիճանի: Ավելացնել լիկյորը: Օշարակը լցնել ջերմակայուն կաղապարների մեջ և թողնել՝ սառչի:
Բադի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:
Պաշտետ՝ պատրաստված սպիտակ լոբուց:
Սպանախով և պանրով սենդվիչներ՝ արագ նախուտեստի համար:
Ծաղկակաղամբը, կարմիր սոխը և խնձորը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, համեմել աղով և պղպեղով:
Փոքր կաթսայի մեջ տաքացնել կարագը և թեթևակի տապակել նուշը։
Աղաջրի համար շաքարավազը, աղը և չամանի սերմերը խառնել 1 լիտր եռման ջրի հետ, խառնել և ավելացնել քացախը:
Բաղադրատոմսը՝ Electrolux ռեստորանի շեֆ-խոհարար Վլադիմիր Մուխինի:
Ավելացնել մաղադանոս և ընկույզ, համեմել աղով և պղպեղով։ Խառնել և անմիջապես մատուցել։
Պատրաստի խոզի ռուլետը թողնել 20 րոպե անջատված ջեռոցում։ Մատուցել՝ զարդարելով մաղադանոսի ճյուղերով:
Մատուցել թարմ վիճակում:
Ռիզոտտոն այս բաղադրատոմսով դեռ չեք փորձել:
Անհամադրելին համադրելի է խոհանոցում. դեղձով և այծի պանրով նախուտեստ:
Նախաճաշ՝ ձվով և ապխտած սաղմոնով:
Բաղադրատոմսը՝ Ruski ռեստորանի:
Թոստ հացի վրա տարածել ավոկադոյի խյուսը, վրան շարել դեղձի շերտերը:
Բաղադրատոմսը՝ «АВ Бистро»-ի շեֆ-խոհարար Ալեսսիո Ջինիի:
Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատել:
Ռուլետները դնել ռուկոլայի վրա, զարդարել բարակ կտրատած սոխով, պղպեղ ցանել և ցողել բալզամիկ քացախով։
Միսն աղալ, ավելացնել գազարի և սոխի կեսը, բրինձը, մաղադանոսը, համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել: