Բաղադրատոմսը՝ Ruski ռեստորանի:
Թոստ հացի վրա տարածել ավոկադոյի խյուսը, վրան շարել դեղձի շերտերը:
Բաղադրատոմսը՝ «АВ Бистро»-ի շեֆ-խոհարար Ալեսսիո Ջինիի:
Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատել:
Ռուլետները դնել ռուկոլայի վրա, զարդարել բարակ կտրատած սոխով, պղպեղ ցանել և ցողել բալզամիկ քացախով։
Միսն աղալ, ավելացնել գազարի և սոխի կեսը, բրինձը, մաղադանոսը, համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:
Մարտինին և նարնջի հյութը խառնել, ավելացնել սառույց և մատուցել:
Lisa.ru-ն ներկայացնում է օգտակար խորհուրդներ և հնարքներ նրանց համար, ովքեր չեն պատկերացնում իրենց կյանքն առանց մի բաժակ կարմիր կամ սպիտակ գինու:
Ամենահեշտ պատրաստվող կոկտեյլը, որը երբևէ փորձել եք:
Պիցցա «Չիկագո»՝ Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսով:
Խորհրդային Հայաստանում փողոցային սնունդի տեսականին համեստ էր, համը՝ աննկարագրելի, վստահ են հին երևանցիները:
Գիտնականների միջազգային թիմը պարզել է, որ սոցիալական ցանցերի օգտագործումը հանգեցրել է դեպրեսիվ և տագնապային խանգարումների աճին: Աշխատանքի արդյունքները հրապարակվել են American Economic Review-ում:
Տաք շոկոլադ, ինչպես սրճարանում:
Ոլոռը լցնել սառը ջրի մեջ և թողնել առնվազն 3 ժամ: Այդ ընթացքում ձիթապտղի յուղի մեջ տապակել մանր կտրատած սոխը, սխտորն ու գազարը, ավելացնել բեկոնը և մի փոքր էլ կրակի վրա պահել:
Բաղադրատոմսը՝ Dr. Живаго սրճարանի սու-շեֆ Ալեքսանդր Միշինի կողմից:
Ավոկադոյի կտորները, սպանախը, 2 ճ/գ լայմի հյութը, 1 ճ/գ ձիթապտղի յուղը, սխտորը, աղը և սև պղպեղը խառնել:
Ձվային զանգվածին ավելացնել շոկոլադը, պնդուկը, 20 շոկոլադը, լավ խառնել:
Պատրաստ լինելուց հետո ձվածեղը դնել ափսեի մեջ, զարդարել ապխտած հնդկահավի շերտերով և պիստակով:
Թխել 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Ջեռոցի կաղապարը պատել կարագով: Լցել պաստան և տոմատի խյուսը:
Աշնանյին երեկույթների լավագույն կոկտեյլը:
Թեյը վայելեք շոկոլադե այս կեքսերով, որոնք պատրաստվում են շատ արագ:
PremierMedica-ի սննդաբան-էնդոկրինոլոգ Ելենա Շչետինինան Ura.ru-ին տված հարցազրույցում զգուշացրել է, որ կարմիր մսի հաճախակի օգտագործումը կարող է մահացու լինել առողջության համար։
Սննդաբան, սննդի խանգարումների մասնագետ, հոգեբան Օլգա Ռոմաշինան Ura.ru-ին տված հարցազրույցում անվանել է նախաճաշի ուտեստ, որը կարող է չափազանց վնասակար լինել երեխաների, ալերգիայի հակված մարդկանց, ինչպես նաև շաքարախտով և գիրությամբ տառապողների համար։
Ֆրանսիական Potage parmentier ապուր:
Գազարի և ցիտրուսային մրգերի հյութը քամել, անցկացնել մաղով: Հյութին ավելացնել շաքարավազ և լուծել:
Ստացված խմորից թխվածքաբլիթներ ձևավորել, շարել յուղաթղթով պատված տապակին, թխել 10 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:
Մնացած կարագը կտրատել և մեկական հատ դնել յուրաքանչյուր սնկի մեջ, իսկ վրան քերած պանիր շաղ տալ:
Խառնել ձեթը, համեմունքները, սխտորի փոշին, պղպեղը և սպիտակուցը։ Ստացված սոուսով պատել սենդվիչի մակերեսը:
Սոուսը պատրաստելու համար 1 պճեղ սխտորը ճզմել, սամիթը և համեմը մանր կտրատել, ավելացնել մածուն, սոյայի սոուս: Ամեն ինչ լավ խառնել և դնել սառնարանը։