Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել և ցողել կիտրոնի հյութի, ձիթապտղի յուղի և աղի սոուսով:
Սպիտակ հացը (հաց, բագետ, տոստ կամ սիբատա) կտրել և չորացնել տապակի մեջ:
Խմորը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և հունցել։ Ստացվում է շատ նուրբ և առաձգական խմոր, հեշտությամբ առանձնանում է թասից և ձեռքերից։
Ժելատինին ավելացնել կաթնաշոռը և սիրելի հատապտուղները:
Հացի վրա դնել ձմերուկի շերտը, պանիրը, ավելացնել ռուկոլայի տերևները: Ցողել բալզամիկ քացախով և շաղ տալ սոճու ընկույզները:
Ձվի սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից։ Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրի, իսկ դեղնուցները խառնել ջրի հետ (1 դեղնուցին՝ 1 ճաշի գդալ)։
Հավի միսը կտրատել, ձեթի մեջ տապակել։ Տապակի միջից հավը հանել, նույն տապակի մեջ ավելացնել կտրատած 2 բաժակի չափով կաղամբը, քերած գազարը և ճզմած սխտորը, թեթևակի տապակել։
Չիփս, որը չի վնասի ձեր առողջությանը:
Սառը սուրճի բաղադրատոմս Ճամայկայից:
Կաթնաշոռային բլիթներ՝ պատրաստված հասանելի բաղադրիչներից:
Փափուկ կարագը, ճզմած սխտորը, կտրատած մաղադանոսը և պանր քերած պանիրը խառնել:
Կաղապարի հատակին կարագ և հատապտուղներ լցնել: Վրան լցնել խմորը:
Խառնել մանրացված կրծքամիսը, ձուն, ալյուրը, մայոնեզը և ճզմած սխտորը։ Ավելացնել աղ և պղպեղ։
Ֆոնդյուի համար նախատեսված կաթսայի ներսը պատել սխտորով (ընտրել հաստ հատակով կաթսա)։ Խոշոր քերիչով անցկացրած պանիրը լցնել կաթսայի մեջ և դնել միջին կրակի վրա։
Սոխը խորանարդաձև կտրատել և ձիթապտղի յուղով կաթսայի մեջ թեթև տապակել։ Ռեհանի տերևներն առանձնացնել ցողուններից, ցողունները մանր կտրատել և ավելացնել սոխին, այնուհետև լցնել աղացած սխտորը։
Ձուն հարել աղով և կաթով, ավելացնել ալյուրը և համեմունքները։ Սոուսը լցնել հավի մսի վրա:
Վրան կրկին թեթևակի ալյուր ցանել և ծալել 3 մաս շերտով, ծածկել սննդի տոպրակով, 1 ժամ դնել սառնարանում։
Տնական տիրամիսու՝ Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսով:
Հավով այս ուտեստը կդառնա Ձեր տոնական սեղանի զարդը:
Եթե ցանկանում եք առողջ լինել, օրը սկսեք Սինդի Քրոուֆորդի սիրելի սմուզիով:
Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել հյութաքամիչով, մաղել և վայելել:
Սպանախը տաքացնել տապակի մեջ՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի փափկի: Այնուհետև լցնել տարայի մեջ և թողնել՝ մի փոքր սառչի:
Սուֆլեն լցնել կաղապարի մեջ և եփել 40-45 րոպե նախապես տաքացրած ջեռոցում: Կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:
Ստացված զանգվածի մեջ լցնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:
Սիսեռը եփել 60-90 րոպե՝ դափնու տերևների և սև պղպեղի հատիկների ավելացմամբ։ Հավի միսը դնել ջեռոցի ամանի մեջ, լցնել ձեթ և համեմունքներ:
Ֆրանսիական Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort հյուրանոցի երիտասարդ շոկոլադագործ և շեֆ-հրուշակագործ Գաետան Ֆյարտը կիսվում է իր ֆիրմային գաղտնիքով:
Դեղձը մաքրել, կորիզը հեռացնել և կտրատել: Ավելացնել կիտրոնի և լայմի հյութը, շաքարավազը, լցնել ջուրը և հարել բլենդերով:
Արևելյան սուրճի պատրաստման ամենահետաքրքիր բաղադրատոմսը:
Հնդկական տնական յոգուրտ:
Եգիպտական խոհանոցը արաբական մերձավորարևելյան խոհանոցի դասական օրինակ է: