Ամենահամեղ բուտերբրոդը, որը լավագույն տարբերակն է աշխատանքային ընդմիջումների համար:
Ամենաօգտակար ուտեստներից մեկը, որը կարող է մի քանի օրում բարելավել նյութափոխանակությունը և օրգանիզմից հեռացնել ավելորդ հեղուկը, կտավատի սերմի շիլան է։
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, 23 սմ տրամագծով կաղապարը մի փոքր յուղապատել:
Խմորից երշիկ ձևավորել մոտ 3-4 սմ տրամագծով, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպեով դնել սառցախցիկը:
Բլենդերի օգնությամբ 1-2 րոպե հարել ձվերը, մինչև փրփուրի առաջանալը:
Խմորը տեղաբաշխել կեքսի համար նախատեսված թղթե կաղապարների մեջ (ստացվում է 12-14 կեքս) և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:
Փափուկ կարագը տրորել շաքարավազի հետ: Ստացված զանգվածին ավելացնել ձուն և հարել այնքան, մինչև միասեռ դառնա:
Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ, մաղել, աստիճանաբար ավելացնել ձվային զանգվածին և լավ խառնել:
Գուրմանների մեծ մասը նախընտրում է ասիական ուտեստներ, իսկ շատերի գլխավոր ֆավորիտը ինդոնեզական խոհանոցն է։
Ընթրիք, որը դուր կգա նրանց, ովքեր հետևում են իրենց կազմվածքին:
Շատերն են երազում գեղեցիկ կազմվածքի մասին։ Բայց ի՞նչ անել, եթե բավարար կամքի ուժ չկա մարզասրահ կանոնավոր այցելությունների և դիետայի համար:
Արագ պատրաստվող և առողջարար նախաճաշ:
Կտավատի ալյուրի վրա տաք ջուր լցնել, թողնել 5-10 րոպե և շիլան պատրաստ է:
Մեծ կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը: Ավելացնել ալյուրը և համեմունքները: Դանդաղ լցնել կաթը: Եփել՝ անընդհատ խառնելով, մինչև խառնուրդը խտանա։ Վերցնել կրակից և ավելացնել չեդեր պանիրը, խառնել:
Օշարակ պատրաստել: Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և հասցնել եռման:
Պատրաստել մարինադը: Զաֆրանը թրջել տաք ջրի մեջ։ Ռոզմարինի տերևները տրորել սխտորի և աղի հետ։ Ավելացնել զաֆրանը, պապրիկան և ձեթը, լավ խառնել։
Բանանը մաքրել, կտրատել և դնել սառցախցիկը: Լավ սառելուց հետո հանել և սերուցքի ու վանիլինի հետ հարել բլենդերով:
Կաղապարը յուղապատել, ալյուր շաղ տալ: Խմորը լցնել մեջը, հարթեցնել և թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
Հարելու համար նախատեսված բարձր տարայի մեջ լցնել տաք ջուր, ավելացնել շաքարավազ և սուրճ:
Ընկույզը մանր կտրատել, ավելացնել աղցանին: Համեմել աղով, ձիթայուղ լցնել: Խառնել և մատուցել:
Կանելեի համար նախատեսված կաղապարները պատել մնացած կարագով, պատերին և հատակին շաղ տալ մնացած շաքարավազը և լցնել խմորը:
Բուրգերի հացը երկու մասի բաժանել: Թթվասերը և սուոսը խառնել և դրանով պատել հացի ներսի կողմերը:
«КрабыКутабы» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Արտյոմ Մարտիրոսովի բաղադրատոմսը:
Ձուկը լվանալ, ապա դնել եռացող աղաջրի մեջ և 10-15 րոպե եփել ցածր կրակի վրա։ Ջրին կանաչի և կիտրոն ավելացնել:
«Кувшин» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ռուսլանի բաղադրատոմսը:
Օրվա բաղադրատոմսը. հավի խորոված:
Մեծ կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ ավելացնել և եփել վերմիշելը, մինչև «ալ դենտե» վիճակի հասնելը: Սառեցնել:
Ջեռոցը նախապես տաքացնել մինչև 180 աստիճան: 20 սմ տրամագծով կլոր անջատվող կողքերով կաղապարը պատել յուղաթղթով:
Եռացնել կաթը, ավելացնել ընկույզը: Խառնել, թողնել կրակի վրա 5-7 րոպե, մինչ պնդանալը:
Բրենդ-շեֆ Ստանիսլավա Կորմանովսկայայի բաղադրատոմսը, Kalabasa ռեստորան: