Սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութը և հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշին:
Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:
Խառնել ձիթապտղի և արևածաղկի ձեթը։ Ավելացնել կիտրոնի հյութը, պղպեղը, կանաչեղենը:
Աշնանային շքեղ նախաճաշ:
Անմահական ուտեստ նախաճաշի համար:
Բաղադրատոմսը՝ «Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Սերգեյ Արտամոնովի:
Խնձորը մաքրել, կորիզները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել: Այնուհետև չոր եղանակով պատրաստել կարամելը: Խորը կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը և դնել բարձր կրակի վրա։
Վարսակի փաթիլները պարունակում են մագնեզիում, սպիտակուց, ֆոսֆոր և վիտամին B1 (թիամին), սննդանյութեր, որոնք ազդում են էներգիայի մակարդակի վրա: Այս նյութերը վարսակի ալյուրը դարձնում են իդեալական սնունդ՝ հոգնածության դեմ պայքարելու համար:
Խառնելուց հետո մրգերը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել յոգուրտը, զարդարել անանուխի տերևով և մատուցել:
Սպանախով և գազարով կոտլետներ:
Պանրային սոուս՝ պաստայի համար:
Ավելացնել ալյուրը, պետք է ստացվի միասեռ զանգված: Տապակել երկու կողմից և մատուցել:
Բաղադրատոմսը՝ Barceloneta ռեստորանի (Սոչի) և Barceloneta Tapas Bar-ի (Դեպո) շեֆ-խոհարարի կողմից։
Բաղադրատոմսը՝ «Сыроварня» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Սերգեյ Նոսովի կողմից:
Թխման տապակը պատել կարագով, պաքսիմատ շաղ տալ, լցնել ստացված զանգվածը: Կաղապարը դնել ջրով լի խորը տապակի մեջ, եփել 25-30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ, թխել 30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Հավի միսը մարինացնել և մի քանի ժամ դնել սառը տեղում:
Կեքսերի այսպիսի տարբերակ դեռ չեք փորձել:
Խնձորի ջեմի պատրաստման ամենահեշտ բաղադրատոմսը:
Կիրակնօրյա լավագույն նախաճաշը:
Պանիրը լցնել սոուսի մեջ և թողնել 30 րոպե, այնուհետև երկու կողմից լավ տապակել գրիլի վրա
Խառնել մանր կտրատված սոխի, սխտորի, մաղադանոսի, հացի և ձվի հետ:
Ձիթապտղի յուղը տաքացնել մեծ տապակի մեջ միջին ջերմության վրա: Տապակել սխտորը:
Շատ մանր կտրատել սխտորը և մաղադանոսը, խառնել կիտրոնի կեղևի, յոգուրտի և մայոնեզի հետ, համեմլ աղով և պղպեղով:
Սոյայի սոուսը, կանաչ սոխը, կարմիր պղպեղը, սխտորը և կոճապղպեղը խառնել:
Սթեյքի տապակը տաքացնել և սթեյքի միսը տապակել բուսայուղով:
Բաղադրատոմսը՝ Rockets Coffee Roastery-ի հիմնադիր և գաղփարախոս Եգոր Նևեյկինի:
Բաղադրատոմսը՝ Flør ռեստորանի շեֆ-խոհարար Տիմոֆեյ Սուլիմի:
Բաղադրատոմսը՝ Fantazery ռեստորանի շեֆ-խոհարար Իլյա Լեյչենկոյի:
Խառնել բոլոր բաղադրիչները: Միսը մարինացնել 2 ժամ: