Խառնել ձեթը, համեմունքները, սխտորի փոշին, պղպեղը և սպիտակուցը։ Ստացված սոուսով պատել սենդվիչի մակերեսը:
Սոուսը պատրաստելու համար 1 պճեղ սխտորը ճզմել, սամիթը և համեմը մանր կտրատել, ավելացնել մածուն, սոյայի սոուս: Ամեն ինչ լավ խառնել և դնել սառնարանը։
Լինում են դեպքեր, երբ նույնիսկ սովորական ուտեստներն անհամ են լինում։ Պատճառը սխալների մեջ է, որ կարող է թույլ տալ ցանկացածը:
Մոցարելան և լոլիկները կտրատել: Ռեհանը ձեռքերով մանրացնել: Ապակե բանկայի մեջ լցնել լոլիկը, պանիրը, ռեհանը, լավ թափահարել:
Գազարը խաշել, քերել և մի փոքր տապակել բուսայուղով: Գազարին ավելացնել կաթնաշոռը և ամբողջ զանգվածն անցկացնել մաղով:
Գազարից պատրաստված ռաֆայելլո:
Վրացական խոհանոցի ուտեստը՝ որպես կիրակնօրյա լավագույն ընթրիք:
Կարմիր մսի կանոնավոր օգտագործումը կապված է բարձր խոլեստերինի և արյան ճնշման ռիսկի հետ, կարող է մեծացնել քաղցկեղի, շաքարախտի առաջացումը։
Հունական խորոված՝ պատրաստված տանը:
Դդումները շարել տապակին և եփել 30 րոպե: Օգտակար չիփսը պատրաստ է:
Հազարի տերևները դնել հացի վրա: Տերևների վրա դնել թունա ձուկը: Այնուհետև՝ լոլիկի և ձվի շերտերը: Ծածկել հացի մյուս շերտով:
Մեծ կաթսայի մեջ ջուր լցնել, եռացնել: Երբ սկսի եռալ, ջրին աղ և դդում ավելացնել: Եփել 10-15 րոպե:
Դդումի շերտերը տապակել 200 աստիճան ջեռոցում, ապա ամանի մեջ խառնել ավոկադոյի, նռան հատիկների, ռուկոլայի, պեկան ընկույզի և պիստակի հետ։ Լցնել ձիթապտղի յուղ և բալզամիկ քացախ, կիտրոնի հյութ շաղ տալ:
Կիտրոնի հյութն ու կարագը գրեթե ցանկացած կերակուր ավելի համեղ են դարձնում, վստահ են համացանցի օգտատերերը: Նրանք Reddit ֆորումի հրապարակումներից մեկում նշել են ամենահամեղ տնական ուտեստների գաղտնի բաղադրիչները։
Բանջարեղենը տեղափոխել ապակե տարայի մեջ, ավելացնել սոուսը և լավ թափահարել։ Թողնել մարինացվի առնվազն 2 ժամ։
Վրացական ուտեստ, որը հեշտությամբ կարող եք պատրաստել տանը:
Տանը պատրաստված մինի հոթ-դոգեր:
Ֆրանսուհիների ամենասիրելի ուտեստը ծաղկակաղամբով:
Իսպանական ձվածեղ՝ սնկով:
Լավագույն թխվածքաբլիթը թեյախմության համար:
Սպիտակուցները լցնել մաքուր, չոր ամանի մեջ և ավելացնել շաքարավազը, դնել ջրային բաղնիքի վրա և խառնել այնքան, մինչև շաքարն ամբողջությամբ լուծվի։
Սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութը և հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշին:
Շաքարը մի փոքր հալեցնել, ավելացնել ձվերը և շաքարավազը, հարել:
Խառնել ձիթապտղի և արևածաղկի ձեթը։ Ավելացնել կիտրոնի հյութը, պղպեղը, կանաչեղենը:
Աշնանային շքեղ նախաճաշ:
Անմահական ուտեստ նախաճաշի համար:
Բաղադրատոմսը՝ «Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Սերգեյ Արտամոնովի:
Խնձորը մաքրել, կորիզները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել: Այնուհետև չոր եղանակով պատրաստել կարամելը: Խորը կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը և դնել բարձր կրակի վրա։
Վարսակի փաթիլները պարունակում են մագնեզիում, սպիտակուց, ֆոսֆոր և վիտամին B1 (թիամին), սննդանյութեր, որոնք ազդում են էներգիայի մակարդակի վրա: Այս նյութերը վարսակի ալյուրը դարձնում են իդեալական սնունդ՝ հոգնածության դեմ պայքարելու համար:
Խառնելուց հետո մրգերը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել յոգուրտը, զարդարել անանուխի տերևով և մատուցել: